Kozijnen

Voordeuren

Dakkapellen

Schuifpuien

Tuindeuren

ONTDEK DE UNIEKE VOORDELEN VAN ONZE PRODUCTEN

De hoogste kwaliteit, gemaakt in Nederland

Familiebedrijf Knipping maakt al 40 jaar met trots kozijnen, deuren, schuifpuien en dakkapellen in onze eigen fabriek in Zwaagdijk. Wat onze producten uniek maakt? De slimme combinatie van kunststof en aluminium.

Dankzij deze slimme producten én het karakter van ons familiebedrijf ervaar jij de volgende voordelen:

  • Energiebesparende en inbraakveilige producten die een leven lang mooi blijven.

  • Snelle levertijden.

  • Service, toegankelijkheid en betrouwbaarheid die je van een familiebedrijf mag verwachten.

  • Producten voor elke woonstijl: van klassiek tot hypermodern, in meer dan 220 RAL-kleuren.

  • Dubbele kierdichtingen.

WIJ STELLEN ONS GRAAG AAN JE VOOR!

Over Knipping

Ruim 40 jaar vakmanschap in ons familiebedrijf. Dat zie je aan de kwaliteit van onze producten en service.

  • Al 3 generaties een duurzaam familiebedrijf.

  • Ruim 40 jaar ervaring.

  • Een eigen fabriek in Nederland.

  • Producten met Duitse techniek in een Nederlands jasje.

  • Showrooms in heel Nederland

Wat klanten van ons vinden

996 klanten beoordelen Knipping kozijnen, deuren en dakkapellen met een 9.4 tevredenheidscijfer

Vanaf het begin af aan goede begeleiding en sterk meegedacht op alle onderdelen.

In

Amstelveen

Mijn eerste ervaring met Knipping 6 jaar terug (een nieuwe schuifdeur) Nu mij keuken raam het was weer perfekt , wat een goede vaklui, na een ongelukje met een van de mannen stond binnen no time een nuewe monteur klaar, kortom geweldig. Met vriendelijke groet, J.W. Schol. Berkhout

Jaap Schol

Berkhout

Bij de bestelling werd goed meegedacht over de opties en de kleur van de kozijnen. De levering was binnen een half jaar, snel voor deze periode. De communicatie vooraf was goed, we konden goede afspraken maken over de levering. Bij de plaatsing van onze pui bleek ons huis bij nader inzien niet overal gelijk te zijn, maar er werden goede oplossingen gevonden door de installateur die heel veel ervaring heeft. We zijn blij met het resultaat.

Peter

Hoorn

De monteurs waren goed op elkaar ingespeeld en inzicht in het werk ben zeer tevreden groetjes

Jaap

HEERHUGOWAARD

Er werd op een zeer nette en correcte manier gewerkt en gecommuniceerd over de plaatsing van de kozijnen. Op een aantal kleine afwerkingen na is het zeer snel geplaatst en zijn erg blij met eindresultaat.

J.M.

Den Helder

Voor we er ook maar erg in hadden was de voordeur al geplaatst en het uitgezochte type paste perfect bij onze Boerderij.

Ries en Ingrid

Zwaagdijk-Oost

Een echte no-nonsense bedrijf. Duidelijke communicatie, weet precies hoe te handelen in welke situatie. Voor ieder kozijn zijn er vele opties, echter weten zij d.m.v. juiste advies ons een snelle, en perfecte keuze te maken. Er wordt zeer schoon en netjes gewerkt. En het resultaat: SUPER!

Patricia

Winkel

Zoals ook bij eerdere kozijn vervangingen heeft Knipping ook nu weer goed werk afgeleverd en de raamkozijnen gewoonweg keurig gemonteerd. Medewerkers zijn zeer vakbekwaam en werken met beleid. De granieten vensterbank bleef ongedeerd bij het verwijderen van het oude kozijn.

Ivar

Hilversum

Keuze, communicatie en kwaliteit van materialen en vaklui is uitstekend. Maar dat hoort er wel bij, want je betaald ook met dan bij anderen

Foort

Bustraan

Ik ben zeer tevreden met het resultaat. Er bellen geregeld mensen aan met de vraag hoe en waar.

Leon

Zaandam

Ondanks de zeer slechte weersomstandigheden die het er niet beter op maakten, werd er door de monteurs snel gewerkt zodat we gelukkig al snel nieuwe kozijnen hadden en geen open huis meer !

Christhel

Broek in Waterland

In de showroom vriendelijk ontvangen. Snelle inmeting voor opstellen offerte. Snelle inmeting voor de productie. Prettige samenwerking tijdens montage

Wouter

Hoorn

We hebben een zeer mooie dakkapel gekocht bij knipping. Het voordeel van een dakkapel van Knipping is dat hier zonnepanelen op mogen! Bij andere dakkapel leveranciers werd hier moeilijk over gedaan. Knipping heeft ons dakkapel geleverd met bevestigings punten voor de zonnepanelen. We zijn erg tevreden over de service vanuit knipping.

Suzanne

Oostzaan

Het materiaal dat gebruikt word is van hoogwaardig materiaal. De service is prima. Bellen, er word altijd opgenomen. Enkele omissies worden meteen verholpen. Dus wij zijn dik tevreden.

R.M.Tang

Zwaag

Eerst een goede uitleg in de showroom over alle mogelijkheden en bijbehorend prijskaartje. Daarna een bezoek thuis om de kozijnen in te meten. Daarna nog een tweede definitieve inmeting. Drie maanden later werden de kozijnen geplaatst. We zijn zeer tevreden met het resultaat. Knipping is zeker niet de goedkoopste maar biedt wel een degelijke kwaliteit. Dit familiebedrijf heeft een jarenlange ervaring en dat merk je aan de service en de kwaliteit.

Frank

Enkhuizen

Tim en Boyd hebben keurig werk afgeleverd.....net als de medewerkers in de werkplaats. De mannen erg vriendelijk en netjes gewerkt. Zeer tevreden maar dat was ik al bij de levering van de kozijnen aan de voorzijde van mijn woning!

Jacco Janssen

Schagen

Het nieuwe dakkapel zelf gemaakt en knipping heeft hiervoor de kunstofkozijnen geleverd & gemonteerd. Zeer te vreden over de kwaliteit.

Nico

Abbekerk

klus moet nog afgemaakt worden, tot nu toe prima en vakkundig geholpen. bijzonder keurig en vriendelijk personeel..

Henk Weijens

Enkhuizen

Bezoek een van onze showrooms

Knipping heeft meerdere showrooms door heel Nederland. Zo is er altijd een showroom bij jou in de buurt. In de showroom bespreken we graag alle vragen en wensen onder het genot van een kop koffie. Geheel vrijblijvend.

Meer over Knipping