Kunststof dakkapellen

Gepubliceerd op: 3 januari 2018

Wilt u uw bovenverdieping vergroten, maar heeft u geen ruimte voor een uitbouw? Dan is een dakkapel een uitstekende oplossing! Dankzij de constructie van kunststof dakkapellen met aluminium profiteert u van 25% meer licht en ruimte in uw kamer. Daarnaast is de kleurcoating op de aluminium buitenlaag onderhoudsvrij. Dit maakt schuren en schilderen verleden tijd.

Download Brochure »

Kunststof en aluminium: 10 jaar garantie

Laten we beginnen met de voordelen van een buitendeur met kunststof en aluminium. Veel mensen leven met het idee dat duidelijk te zien is dat het buitendeur van kunststof is. Met kunststof is echter zoveel mogelijk, dat u het haast niet meer van hout kunt onderscheiden. Daarnaast heeft u 10 jaar garantie op dit type buitendeur. Dat is omdat wij geloven in de combinatie van kunststof en aluminium.

Comfort door hoge isolatiewaarde

De isolatiewaarde van kunststof is enorm hoog. Met de juiste afwerking profiteert u hier extra van. Kunststof buitendeuren zijn als enige volledig geschikt voor een passiefhuis. Met andere woorden: een energieneutraal huis. Dit label krijgt een woning als het niet meer dan 15 kWh/m2 per jaar verbruikt.

Voordelen kunststof dakkapellen: brandvertragend en isolerend

Laten we beginnen met de voordelen van kunststof dakkapellen. Veel mensen leven met het idee dat duidelijk te zien is dat de dakkapel van kunststof is. De aluminium buitenlaag maakt echter zoveel mogelijk, dat u het haast niet meer van hout kunt onderscheiden.

Dakkapel op maat

U kunt uw dakkapel precies zo laten maken als u voor ogen heeft. Zo weet u zeker dat het dakkapel altijd bij uw huis en smaak past.

  • Een aluminium buitenlaag zorgt voor de gewenste uitstraling
  • In meer dan 200 kleuren leverbaar
  • Met een glanzende, matte of structuurlaag
  • 100% passend bij de uitstraling van uw woning

“Blootstelling aan hoge concentraties zuren in water en lucht geen invloed op de staat van onderhoud en het functioneren van het beslag.”

Ervaar het comfort van kunststof

De isolatiewaarde van kunststof is enorm hoog. Met de juiste afwerking profiteert u hier extra van. Door aluminium schaaldelen is het het dakkapel nog steviger. Kunststof dakkapellen zijn als enige volledig geschikt voor een passiefhuis. Met andere woorden: een energieneutraal huis. Dit label krijgt een woning als het niet meer dan 15 kWh/m2 per jaar verbruikt.

Onderhoudsvrije dakkapellen

Kunststof dakkapellen zijn zo goed als onderhoudsvrij. U hoeft uw dakkapellen niet meer te schilderen, wat enorm scheelt in onderhoudskosten. Het enige wat u hoeft te doen is ze af en toe schoonmaken.

“Met inside color past uw dakkapel perfect bij de stijl van uw interieur.”

Inbraakbeveiliging

Bij kunststof dakkapellen kunt u met een gerust hart ventileren. Dit is te danken aan de veilige ventilatie. Van buitenaf lijkt het alsof uw raam gesloten is, terwijl het raam in de veilige ventilatiestand open staat. Daarnaast zijn er meer beveiligingsmogelijkheden: meerpuntssloten en beveiligingsglas. Dit zijn enkele redenenen waarom deze dakkapellen voldoen aan het Politiekeurmerk Veilig Wonen.

Download Brochure »

Vaak geen vergunning nodig

Voor het plaatsen van een dakkapel heeft u vaak geen vergunning nodig. Sowieso niet als deze zich aan de achterkant van de woning bevindt. Daarnaast kan een dakkapel in veel gevallen in één dag worden geplaatst.

Soorten kunststof dakkapellen: op maat gemaakt

Kunststof dakkapellen zijn er in vele soorten en maten. Daarom kunt u dakkapellen op maat laten maken. Precies zoals u voor ogen heeft.

  • Aluminium buitenlaag in elke gewenste vorm
  • Vijf basismodellen
  • 220 verschillende RAL kleuren
  • Drie soorten structuur

Download Brochure »

Extra comfort met raamdecoratie

Bij de aanschaf van kunststof dakkapel bent u een stap dichter bij meer comfort. Om dit comfort optimaal te maken, zijn er toevoegingen voor uw ramen.

Warmtewerend glas

Het voornaamste voordeel is dat warmtewerend glas 72% van de zonnewarmte buiten houdt. Dit maakt andere warmtewering, zoals screens, rolluiken of airco overbodig.

Raamdecoratie

Nieuwe dakkapellen en dan in de kozijnen moeten boren voor raamdecoratie. Dat is natuurlijk zonde. Daarom is er raamdecoratie met magnetische bevestiging. Met een magneet- en een staalband bevestigt u zo de raamdecoratie aan de kozijnen van de dakkapel.

Inside colour

De binnenkant van de dakkapel een andere kleur dan de buitenkant? Geen probleem. Met de nieuwste verftechnologieën is dit mogelijk.

Rolluiken

Als u toch rolluiken wilt, ga dan voor ingebouwde rolluiken. Deze zijn één met uw dakkapel. De geleiders zijn dan zo goed als onzichtbaar. Ook is het goed voor inbraakveiligheid.

Dakkapellen showroom

Wilt u al deze informatie met eigen ogen bezichtigen? Wij nodigen u uit in één van onze showrooms. Daar kunt u alle dakkapellen zien, voelen en zelf beoordelen. We staan klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Bezoek onze showroom

MEER WETEN OVER KOZIJNEN, DEUREN EN DAKKAPELLEN?

Download onze brochure

Volledige naam
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.