Onze showrooms zijn, tenzij anders vermeld, open op afspraak.

NEEM CONTACT MET ONS OP

Heeft u vragen over onze producten? Of wilt u eens een vrijblijvend informatiegesprek? Wij helpen u graag verder.

Vul onderstaand formulier in. Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Contact opnemen met een dealer bij u in de buurt?
Bekijk al onze showrooms ≫

Service of onderhoud aan uw Knipping-product nodig? Vul ons serviceformulier in.

HOOFDKANTOOR

Bedrijfsgegevens

Knipping Kozijnen BV
Zwaagdijk 304
1682 NS
Zwaagdijk Oost

Contactgegevens
Tel: 0229-26 12 95
Mail: info@knipping.nl

Klik hier voor info over service

Openingstijden Zwaagdijk:
Kantoor & Fabriek:
ma t/m vrij: 8-17 uur
Showroom (wij werken op afspraak):
ma t/m vrij: 10-17 uur
zaterdag 12-16 uur

Graag maken we een afspraak met u;

Wij staan u graag persoonlijk te woord en bieden u advies en inspiratie op maat. Onze showroom in Zwaagdijk is (geheel vrijblijvend) open op afspraak.
Afspraak showroom inplannen

Knipping klanttevredenheid

Wat klanten van ons vinden

593 klanten beoordelen Knipping kozijnen, deuren en dakkapellen met een 8,7 tevredenheidscijfer

Knipping is een bedrijf dat klanten werkelijk ontzorgt. het resultaat is een installatie van onze dakkapel die geen wanklank opleverde, die keurig binnen de tijd en conform afspraak verricht werd, waarbij de nazorg ook goed ter hand genomen wordt. En – last but not least – het product zelf de verwachtingen echt overtreft als het gaat om tochtwerendheid en geluidsisolatie.
Zelfs in een periode van storm, waardoor de installatiedata tot 2x verzet moest worden, leverde de wijziging geen stress op.

Van alle contactmomenten die wij ervaren hebben van verkoop, inmeten, installatie tot after-sales zijn wij zeer te spreken over het niveau hiervan. Prettig contact, zaken worden snel geregeld. Ook bij onvoorziene zaken wordt er netjes gecommuniceerd, overlegd en pragmatisch gehandeld. Maar bovenal zijn wij zeer blij met de kwaliteit van de kozijnen en deuren. Levert heel veel extra woonplezier op. Investering zeker waard!

Wij zijn zeer tevreden met de kozijnen, de prima kwaliteit en de plaatsing door zeer kundig, bedreven en vriendelijke monteurs. Ook tijdens en na de montage is alles keurig opgeruimd en het afval is meegenomen. Niet goedkoop maar het is de investering waard!

Het verschil in comfort tussen de vorige deuren en de nieuwe van Knipping is enorm. Het is warmer en er is minder tocht. Onze energiekosten zijn flink gedaald.
Het aanzicht van de woning is verbeterd door de luxe uitstraling van de Knipping deuren. Het is een goede en duurzame investering.

Ons huis heeft een ware metamorfose ondergaan door de mooie materialen van Knipping. Er zijn nieuwe HR++ ramen geplaatst, een nieuwe voordeur en een dak op de serre. Ons huis is hierdoor niet alleen mooier maar ook energiezuinig geworden.