Kunststof kozijnen kopen: van oriëntatie tot plaatsing

Gepubliceerd op: 30 maart 2021

Nieuwe kunststof kozijnen kopen, maar eerst graag weten waar u op kunt rekenen? Als u interesse heeft in nieuwe kozijnen voor uw woning wilt u mogelijk vooraf graag weten hoe het gehele proces bij Knipping zal verlopen. Zo kunt u altijd rekenen op zekerheid, en weet u precies waar u aan begint. Hieronder beschrijven wij wat u mag verwachten: van eerste afspraak met Knipping tot aan de oplevering bij uw woning.

 

1. Maak een vrijblijvende afspraak

Maak telefonisch of online een afspraak voor een vrijblijvend showroombezoek. Deze afspraak plannen we in op een door u gewenste datum en tijd binnen onze openingstijden.

 

2. Wensen bespreken in de showroom

De vrijblijvende afspraak vindt plaats in een van onze showrooms. Tijdens deze afspraak bespreken we uw wensen en de mogelijkheden van onze producten.

We vragen u een aantal foto’s mee te nemen van uw woning, zodat we een goed beeld krijgen van de uitstraling hiervan. Daarnaast vragen we u, indien mogelijk, de maten van uw (gewenste) kozijnen, deuren of dakkapel op te nemen. Zo kunnen we u een betere prijsindicatie geven.

Tijdens uw showroombezoek geven wij u ook een rondleiding. Zo ziet u precies welke stijl u aanspreekt en krijgt u een goed beeld van de mogelijkheden voor uw woning. Natuurlijk geven wij hierover ook advies.

Op basis van de besproken wensen geven wij u direct een prijsindicatie of mailen deze zo spoedig mogelijk.

 

 

3. Precieze prijsopgave op locatie

Wilt u de precieze prijsopgave weten? Dan komen wij bij u langs. We nemen de maten op, bespreken uw wensen en de mogelijkheden en tekenen dit voor u uit. U weet direct wat het gaat kosten. U kunt direct akkoord gaan, maar bent ook vrij om er nog even over na te denken.

 

4. Werkvoorbereider komt langs

Bent u akkoord met de offerte? Dan komt onze werkvoorbereider langs om de definitieve maatvoering vast te leggen. Dit is de start van het productieproces.

 

5. Productie van uw Knipping-product(en)

Gemiddeld zijn uw Knipping kozijnen, deuren of dakkapellen 12 tot 14 werkweken na definitieve maatvoering klaar. Op dat moment nemen wij contact met u op om de afspraak voor montage in te plannen.

Wij produceren onze producten in onze eigen fabriekshal. Omdat we alles onder één dak hebben, waarborgen we een snel en efficiënt productieproces.

 

6. Levering en montage

Op de afgesproken datum komen onze monteurs langs met uw gloednieuwe producten op maat. We vervangen alles stap voor stap, zodat u zo min mogelijk hinder heeft van tocht. Daarnaast maken we zo min mogelijk rommel en laten we naderhand alles netjes achter.

 

7. Nadat uw producten zijn geplaatst

Wij zijn altijd heel benieuwd hoe u het proces heeft ervaren en hoe onze producten u bevallen. Daarover stellen wij u een aantal korte vragen.

Heeft u eerder nog vragen of heeft u het idee dat iets beter kan? Laat het ons dan gerust weten. Wij willen graag dat u van de hoogste kwaliteit wooncomfort geniet!

MEER WETEN OVER KOZIJNEN, DEUREN EN DAKKAPELLEN?

Download onze brochure

Volledige naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.