kunststof voordeur met kozijn

Gepubliceerd op: 19 juni 2018

Een nieuwe kunststof voordeur leveren wij altijd met kunststof kozijnen. De reden hiervan is dat alles naadloos op elkaar moet aansluiten. Daardoor voorkomen we onder meer tocht, lekkage en klemmen. U heeft daarbij keuze uit 5 verschillende kozijn modellen: Classic, Timeless, Nostalgie, Elegance en Basic. Deze modellen verschillen in profiel en in afloop van naden: recht of schuin. Bekijk hieronder de modellen.

Kunststof voordeur met kozijn en zijlicht

Een kunststof voordeur met zijlicht is één van de vele mogelijkheden. Knipping maakt alle kozijnen op maat en daarom zijn de mogelijkheden bijna oneindig. Wij passen het kunststof kozijn aan op uw wensen. U kunt onder meer kiezen voor een raam in de kunststof voordeur, een voordeur met zijlicht of een voordeur met bovenlicht. Hieronder ziet u enkele voorbeelden van kunststof voordeuren die wij kunnen leveren. Klik op het voorbeeld om meer modellen te bekijken.

Wat kost een kunststof voordeur met kozijn?

De prijs van een kunststof voordeur is afhankelijk van uw wensen. Voor een basismodel betaalt u minder dan voor een model waarbij meer maatwerk komt kijken. Ook biedt Knipping de mogelijkheid van aluminium schaaldelen. Deze worden als het ware om uw voordeur of kozijn heen gevouwen, waardoor uw deur een unieke uitstraling krijgt. Aluminium is namelijk transformeerbaar tot elke gewenste vorm.

“Een kunststof voordeur op maat met optioneel aluminium schaaldelen.”

Kunststof voordeur inclusief montage

Wanneer u een kunststof voordeur bestelt bij Knipping begeleiden we u van A tot Z. Zo komt een monteur bij u langs om ervoor te zorgen dat uw kunststof voordeur perfect wordt afgehangen. Dit voorkomt bijvoorbeeld dat uw deur klemt.

De prijs van uw kunststof voordeur met kozijn

Knipping maakt alle voordeuren en kozijnen op maat. Iedere wens brengt andere eisen met zich mee en dus een andere prijs. Daarom geven wij u graag vrijblijvend een offerte op maat. Eerst nog wat meer advies inwinnen? Bezoek onze showroom.

Veelgestelde vragen

Een kunststof deur in een houten kozijn, kan dat?

De kunststof voordeuren van Knipping worden altijd samen met een kozijn geleverd. Het is dus niet mogelijk om een kunststof voordeur in een bestaand houten kozijn te plaatsen.

Kan een kunststof deur klemmen in het kozijn?

Een kunststof deur klemt op het moment dat de deur niet goed is afgesteld. De deur en het kozijn zijn passen naadloos in elkaar, dus ligt het probleem bij de scharnieren. Knipping plaatst en monteert uw kunststof voordeur. Zo weet u zeker dat uw voordeur niet klemt, maar wel naadloos sluit.

MEER WETEN OVER KOZIJNEN, DEUREN EN DAKKAPELLEN?

Download onze brochure

Volledige naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.