Service en onderhoud nodig?

Uw Knipping-dealer is het dichtst bij

UW KNIPPING-DEALER IS HET DICHTST BIJ

Service en onderhoud

Mocht je je willen richten tot de servicedienst, neem dan contact op met de Knipping-dealer waar je je aankoop hebt gedaan.

Bekijk hiervoor alle showrooms.

Heb je een aankoop gedaan bij Knipping in Zwaagdijk dan kun je telefonisch contact opnemen met de service afdeling van Zwaagdijk. Dit kan op werkdagen van 8:30 tot 16:00 uur via 0229-261295.
Service meldingen kun je ook via het formulier hiernaast aan ons doorgeven.

Onderhoudstips voor uw kozijnen

Download hier onze Gebruik- en onderhoudhandleiding

ACUTE PROBLEMEN MET UW SLOT?

Probleem met uw sloten?

Acute problemen met u slot? Bel op werkdagen van 8:30 tot 16:00 uur tel. 0229-261295. Anders kunt u contact met ons opnemen via bovenstaand formulier. Dan nemen wij z.s.m. contact met u op.

UW DRAAIKIEPRAAM WIL NIET MEER DICHT?

Gebruik het reset knopje

Als het draaikiepraam in de draai- en kiepstand tegelijk zit (met andere woorden het draaigedeelte hangt alleen nog in het onderscharnier) dan kan u dit vaak eenvoudig zelf verhelpen.De Knipping draaikiepramen zijn uitgevoerd met een “reset” knop, deze zit vlak boven of onder de klink op de ‘kopse kant’ van het draaikiepraam.

  1. Draaikiepramen vanaf medio 2009 tot heden hebben een soort ‘palletje’ (zie foto 1)die schuin naar buiten steekt (het palletje kan er ook iets anders uitzien). Dit palletje kunt lood recht naar beneden duwen (in 1 lijn met het hang- en sluitwerk), op deze manier vasthouden, zie daarna punt 4.
  2. Draaikiepramen van ca. 1990 tot 2009 hebben een ‘S-knopje’ (zie foto 2). Deze kan gedraaid worden en op deze manier moet u het knopje vasthouden, zie daarna punt 4.
  3. Draaikiepramen van ca. 1980 tot 1990 hebben een ‘zwarte knop’ (zie foto 3). Deze knop kan ingedrukt worden en moet u ingedrukt houden, zie daarna punt 4.
  4. Nu kunt u de klink/greepje van het draaikiepraam vrij bewegen. U zet de klink in de horizontale stand en kunt u het palletje, s-knop of zwarte knop loslaten. Nu kunt u het draaikiepraam met beide handen terugduwen en de klink naar beneden doen. Soms moet u het draaikiepraam aan de bovenkant ook even terugduwen. Dit kunt u gerust met kracht doen.

U KUNT WELLICHT DIT PROBEREN!

Kiepschuifpui wil niet meer dicht

Het is belangrijk om te controleren of de stang die onder het kiepschuifgedeelte nog vast zit. Dit kunt u zien aan de buitenkant van de pui aan de onderzijde. Onder het schuifgedeelte zit een wielstel in beide hoeken die doormiddel van een stang verbonden is (zie foto). Als deze stang aan 1 kant niet meer in het wielstel zit is dit de oorzaak van het probleem. Dit kunt u zelf verhelpen door de stang weer in het hulsje te duwen en dan in 1 keer de pui dicht te doen. Als u daarna de pui weer opendoet zal het zelfde probleem zich weer voordoen. De stang moet met een inbusje vastgeschroeft worden. U kunt dit proberen, lukt dit niet dan zal onze monteur dit voor uw moeten doen. U kunt in iedergeval uw schuifpui weer afsluiten.

Wat klanten van ons vinden

958 klanten beoordelen Knipping kozijnen, deuren en dakkapellen met een 9.3 tevredenheidscijfer

Schuifpui geheel naar wens geplaatst zeer tevreden!!! Enigste minpuntje zou de krappe planning kunnen zijn s’middags bellen en de volgende morgen op de stoep…was bij ons goed te regelen maar ik zou me goed voor kunnen stellen dat niet iedereen zo soepel is maar verder prima gegaan monteurs wisten heel goed waar ze mee bezig waren

H.

Akersloot

Vriendelijke mensen bij de verkoop Vriendelijke mensen bij de montage Geweldig mooi eind product

Ton en inge

Heerhugowaard

Wij hebben een nieuwe voordeur gekocht bij Knipping en deze is absoluut top! De mogelijkheden bij het ontwerpen zijn eindeloos en communicatie vanuit Knipping m.b.t. leveren en plaatsen was heel goed. Al met al echt super!

Jesper

Alkmaar

Ook nu weer een prachtig product geinstalleerd door vaklieden. Dit was onze 3e aankoop bij knipping in 14 jaar. We zijn er erg blij mee en bemerken onmiddelijk het verschil in comfort en licht in onze woning.

Monique

Amstelveen

De heren die de deur en kozijnen kwamen installeren waren zeer vakkundig, mooie afwerking, zeer precies in hun werk. Kozijnen en deur zijn mooi.

Sandra

Haarlem

Leuk en goed geholpen in de showroom, goede uitleg, mooie producten en verliefd geworden op onze nieuwe voordeur. De voordeur is geplaatst door 2 super aardige jonge werknemers die flink doorwerkte en alles ook helemaal netjes hebben achter gelaten. Top. Nu de deur erin zit zijn wij super blij, hij is echt geweldig en mooi en netjes afgewerkt. Een aanrader!

Anita

Den Helder

Zeer positief! Van vriendelijk en kundig ontvangst in de shomroom - de thuis afspraak - inmeten - snelle reactie via mail/telefonisch - tot het plaatsen. Medewerkers zeer prettig in de omgang. En er is een kwalitatief prachtig product geleverd!

F.M. Laan

Hoogkarspel

Zeven zaken in onze woning aan laten passen door Knipping: 3 dakkapellen, schuifpui, raam, schuurdeur en voordeur. Resultaat is prachtig! In het project is veel contact geweest en de ervaring is dat Knipping doet en handelt conform de gemaakte afspraken. Dat is erg fijn in de communicatie, omgang en de samenwerking. Knipping denkt met je mee en denkt in oplossingen. Wij raden Knipping daarom ook zeker aan!

Familie De Graaff

Alkmaar

Een zeer professioneel bedrijf met mooie showroom en advies van mensen met verstand. Als je een dakkapel wil bezoek dan eerst Knipping en daarna de concurrentie. Die vallen dan allemaal tegen.

M.

Zwaag

Prettig in de communicatie, meedenkend, erg tevreden met het eindresultaat.

I.

Groot

We waren plezierig verrast door de kwaliteit van de dakkapel. Product is niet goedkoop, maar kwaliteit geeft vertrouwen dat di goede investering is.

Frens

Lelystad

De klus is netjes uitgevoerd. Jammer is dat de steiger voor 2 dagen werk ruim 3 weken blijft staan. Ook lastig voor de buren. Verder was er een rotplek die ik graag behandeld had gezien . ( Ik had antirot in huis).

N.J.P.

Edam

Komen afspraken correct na. Stipt op tijd . Snelle plaatsing, werken alles tot in de puntjes netjes af. Alle afval wordt verzameld en meegenomen.

J.C.

Blokker

Wat fijn dat er toch nog bedrijven zoals Knipping die vakwerk willen en kunnen afleveren. Onze nieuwe schuifpui ziet er geweldig uit en opend als een zonnetje, bedankt hiervoor.

Emiel

Weesp

Bezoek een van onze showrooms

Knipping heeft meerdere showrooms door heel Nederland. Zo is er altijd een showroom bij jou in de buurt. In de showroom bespreken we graag alle vragen en wensen onder het genot van een kop koffie. Geheel vrijblijvend.

Kom alles te weten over onze kozijnen

Ontvang onze brochure in je inbox

Naam
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.