Knipping Service & Onderhoud

Service of onderhoud nodig?

Uw Knipping-dealer is het dichtst bij
Mocht u zich willen richten tot de servicedienst, neem dan contact op met de Knipping-dealer waar u uw aankoop heeft gedaan.
Bekijk hiervoor alle showrooms.

Heeft u uw aankoop gedaan bij Knipping in Zwaagdijk dan kunt u telefonisch contact opnemen met de service afdeling van Zwaagdijk. Dit kan op werkdagen van 8:30 tot 16:00 uur, Tel. 0229-261295.
Service meldingen kunt u ook via het formulier hiernaast aan ons doorgeven.

 

 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 2 MB.
  • Sleep bestanden hierheen of
   Max. bestandsgrootte: 2 MB.
   • Sleep bestanden hierheen of
    Max. bestandsgrootte: 2 MB.

    Onderhoudstips voor uw kozijnen

    Download hier onze Gebruik- en onderhoudhandleiding

    Uitleg over condens op HR++ glas

    Waarom is condensvorming op HR++ Glas mogelijk?

    Knipping Deuren

    PROBLEEM MET UW SLOTEN?

    Acute problemen met u slot? Bel op werkdagen van 8:30 tot 16:00 uur tel. 0229-261295. Anders kunt u contact met ons opnemen via bovenstaand formulier. Dan nemen wij z.s.m. contact met u op.

    UW DRAAIKIEPRAAM WIL NIET MEER DICHT?

    reset knop schuifpui knipping

    Gebruik van het reset knopje

    Als het draaikiepraam in de draai- en kiepstand tegelijk zit (met andere woorden het draaigedeelte hangt alleen nog in het onderscharnier) dan kan u dit vaak eenvoudig zelf verhelpen.De Knipping draaikiepramen zijn uitgevoerd met een “reset” knop, deze zit  vlak boven of onder de klink op de ‘kopse kant’ van het draaikiepraam.

    1. Draaikiepramen vanaf medio 2009 tot heden hebben een soort ‘palletje’ (zie foto 1)die schuin naar buiten steekt (het palletje kan er ook iets anders uitzien). Dit palletje kunt lood recht naar beneden duwen (in 1 lijn met het hang- en sluitwerk), op deze manier vasthouden, zie daarna punt 4.
    2. Draaikiepramen van ca. 1990 tot 2009 hebben een ‘S-knopje’ (zie foto 2). Deze kan gedraaid worden en op deze manier moet u het knopje vasthouden, zie daarna punt 4.
    3. Draaikiepramen van ca. 1980 tot 1990 hebben een ‘zwarte knop’ (zie foto 3). Deze knop kan ingedrukt worden en moet u ingedrukt houden, zie daarna punt 4.
    4. Nu kunt u de klink/greepje van het draaikiepraam vrij bewegen. U zet de klink in de horizontale stand en kunt u het palletje, s-knop of zwarte knop loslaten. Nu kunt u het draaikiepraam met beide handen terugduwen en de klink naar beneden doen. Soms moet u het draaikiepraam aan de bovenkant ook even terugduwen. Dit kunt u gerust met kracht doen.
    kiepschuifpui service knipping

    KIEPSCHUIFPUI WIL NIET MEER DICHT

    Het is belangrijk om te controleren of de stang die onder het kiepschuifgedeelte nog vast zit. Dit kunt u zien aan de buitenkant van de pui aan de onderzijde. Onder het schuifgedeelte zit een wielstel in beide hoeken die doormiddel van een stang verbonden is (zie foto). Als deze stang aan 1 kant niet meer in het wielstel zit is dit de oorzaak van het probleem. Dit kunt u zelf verhelpen door de stang weer in het hulsje te duwen en dan in 1 keer de pui dicht te doen. Als u daarna de pui weer opendoet zal het zelfde probleem zich weer voordoen. De stang moet met een inbusje vastgeschroeft worden. U kunt dit proberen, lukt dit niet dan zal onze monteur dit voor uw moeten doen. U kunt in iedergeval uw schuifpui weer afsluiten.

    DOWNLOAD ONZE BROCHURE

    Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag vrijblijvend verder! Download hier het inspirerende nieuwe WoonTrends Magazine. Dit is een inspirerend magazine voor onderhoudsarme en energiebesparende kozijnen, deuren, tuindeuren, schuifpuien en dakkapellen.

    Lees alles over onze producten in ons magazine.

    • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

    SHOWROOMS DOOR HEEL NEDERLAND

    Zijn er vragen onbeantwoord? Neem contact met ons op!