Service en onderhoud nodig?

Jouw Knipping-dealer is het dichtst bij

JOUW KNIPPING-DEALER IS HET DICHTST BIJ

Service en onderhoud

Mocht je je willen richten tot de servicedienst, neem dan contact op met de Knipping-dealer waar je je aankoop hebt gedaan.

Bekijk hiervoor alle showrooms.

Heb je een aankoop gedaan bij Knipping in Zwaagdijk dan kun je telefonisch contact opnemen met de service afdeling van Zwaagdijk. Dit kan op werkdagen van 8:30 tot 16:00 uur via 0229-261295.

Service meldingen kun je ook via het formulier hiernaast aan ons doorgeven.

Onderhoudstips voor jouw kozijnen

Download hier onze Gebruik- en onderhoudhandleiding

JE DRAAIKIEPRAAM WIL NIET MEER DICHT?

Gebruik het reset knopje

Als het draaikiepraam in de draai- en kiepstand tegelijk zit (met andere woorden het draaigedeelte hangt alleen nog in het onderscharnier) dan kun je dit vaak eenvoudig zelf verhelpen. De Knipping draaikiepramen zijn uitgevoerd met een “reset” knop, deze zit vlak boven of onder de klink op de ‘kopse kant’ van het draaikiepraam.

  1. Draaikiepramen vanaf medio 2009 tot heden hebben een soort ‘palletje’ (zie foto 1) die schuin naar buiten steekt (het palletje kan er ook iets anders uitzien). Dit palletje kun je loodrecht naar beneden duwen (in 1 lijn met het hang- en sluitwerk), op deze manier vasthouden, zie daarna punt 4.
  2. Draaikiepramen van ca. 1990 tot 2009 hebben een ‘S-knopje’ (zie foto 2). Deze kan gedraaid worden en op deze manier moet u het knopje vasthouden, zie daarna punt 4.
  3. Draaikiepramen van ca. 1980 tot 1990 hebben een ‘zwarte knop’ (zie foto 3). Deze knop kan ingedrukt worden en moet je ingedrukt houden, zie daarna punt 4.
  4. Nu kun je de klink/greepje van het draaikiepraam vrij bewegen. Je zet de klink in de horizontale stand en kun je het palletje, s-knop of zwarte knop loslaten. Nu kun je het draaikiepraam met beide handen terugduwen en de klink naar beneden doen. Soms moet je het draaikiepraam aan de bovenkant ook even terugduwen. Dit kun je gerust met kracht doen.

JE KUNT WELLICHT DIT PROBEREN!

Kiepschuifpui wil niet meer dicht

Het is belangrijk om te controleren of de stang die onder het kiepschuifgedeelte nog vast zit. Dit kun je zien aan de buitenkant van de pui aan de onderzijde. Onder het schuifgedeelte zit een wielstel in beide hoeken die doormiddel van een stang verbonden is (zie foto). Als deze stang aan 1 kant niet meer in het wielstel zit is dit de oorzaak van het probleem. Dit kun je zelf verhelpen door de stang weer in het hulsje te duwen en dan in 1 keer de pui dicht te doen. Als u daarna de pui weer opendoet zal hetzelfde probleem zich weer voordoen. De stang moet met een inbusje vastgeschroeft worden. Je kunt dit proberen. Lukt dit niet, dan zal onze monteur dit moeten doen. Je kunt in iedergeval de schuifpui weer afsluiten.

Wat klanten van ons vinden

996 klanten beoordelen Knipping kozijnen, deuren en dakkapellen met een 9.4 tevredenheidscijfer

Keuze, communicatie en kwaliteit van materialen en vaklui is uitstekend. Maar dat hoort er wel bij, want je betaald ook met dan bij anderen

Foort

Bustraan

Ik ben zeer tevreden met het resultaat. Er bellen geregeld mensen aan met de vraag hoe en waar.

Leon

Zaandam

Ondanks de zeer slechte weersomstandigheden die het er niet beter op maakten, werd er door de monteurs snel gewerkt zodat we gelukkig al snel nieuwe kozijnen hadden en geen open huis meer !

Christhel

Broek in Waterland

In de showroom vriendelijk ontvangen. Snelle inmeting voor opstellen offerte. Snelle inmeting voor de productie. Prettige samenwerking tijdens montage

Wouter

Hoorn

We hebben een zeer mooie dakkapel gekocht bij knipping. Het voordeel van een dakkapel van Knipping is dat hier zonnepanelen op mogen! Bij andere dakkapel leveranciers werd hier moeilijk over gedaan. Knipping heeft ons dakkapel geleverd met bevestigings punten voor de zonnepanelen. We zijn erg tevreden over de service vanuit knipping.

Suzanne

Oostzaan

Het materiaal dat gebruikt word is van hoogwaardig materiaal. De service is prima. Bellen, er word altijd opgenomen. Enkele omissies worden meteen verholpen. Dus wij zijn dik tevreden.

R.M.Tang

Zwaag

Eerst een goede uitleg in de showroom over alle mogelijkheden en bijbehorend prijskaartje. Daarna een bezoek thuis om de kozijnen in te meten. Daarna nog een tweede definitieve inmeting. Drie maanden later werden de kozijnen geplaatst. We zijn zeer tevreden met het resultaat. Knipping is zeker niet de goedkoopste maar biedt wel een degelijke kwaliteit. Dit familiebedrijf heeft een jarenlange ervaring en dat merk je aan de service en de kwaliteit.

Frank

Enkhuizen

Tim en Boyd hebben keurig werk afgeleverd.....net als de medewerkers in de werkplaats. De mannen erg vriendelijk en netjes gewerkt. Zeer tevreden maar dat was ik al bij de levering van de kozijnen aan de voorzijde van mijn woning!

Jacco Janssen

Schagen

Het nieuwe dakkapel zelf gemaakt en knipping heeft hiervoor de kunstofkozijnen geleverd & gemonteerd. Zeer te vreden over de kwaliteit.

Nico

Abbekerk

klus moet nog afgemaakt worden, tot nu toe prima en vakkundig geholpen. bijzonder keurig en vriendelijk personeel..

Henk Weijens

Enkhuizen

Een prettige ervaring in de showroom, duidelijk in afspraken en het nakomen daarvan. De montage liep vlekkeloos, met ruimte voor overleg over eventuele aanpassingen.

Niko

Enkhuizen

Vanaf dag één, het kennismakingsgesprek tot en met het opruimen van al het restafval uitmuntend werk verricht. Het project bestond uit het verwijderen van een 50-jarig houten kozijn op de eerste woonverdieping voor een Knipping kozijn met hoogwaardig isolerende beglazing. De montage en afwerking van het kunststof kozijn en de vensterbank zien er zeer professioneel uit. Vakwerk!

Cees

Heerhugowaard

Vakkundige montage met hart-en-ziel (ze willen er echt iets moois van maken), perfecte service, leuke mensen om 'over de vloer' te hebben. Kortom: jullie maken waar wat jullie reclame belooft: voor elk huis de juiste investering!

Suus en Sjef

Twisk

We hadden al kozijnen van Knipping en erg tevreden hierover. Ook nu weer heel blij met het eindresultaat

C.J.

Den helder

Prima op tijd, nette jongens met verstand van zaken. Slopen bestaande situatie zonder enige vorm van schade en oplevering nieuwe kozijn perfect.

Arnold

Volendam

Zojuist zijn alle kozijnen op de bovenverdieping vervangen door Knipping kozijn. Daarmee is onze hele woning voorzien van kozijnen, deuren en dakkapel van Knipping.Zij leveren een fantastisch product. En ook hun montageploegen verdienen een groot compliment. Zij werken vakkundig en netjes. Afspraken worden stipt nagekomen. Een special woord van waardering voor de montage ploeg van Jan. 3 jonge gasten die uitmuntend vakwerk leveren.

Bert

Lutjebroek

Het was jammer dat de dag erna nog een monteur moest komen om het af te maken.

E.A.

Alkmaar

Bezoek een van onze showrooms

Knipping heeft meerdere showrooms door heel Nederland. Zo is er altijd een showroom bij jou in de buurt. In de showroom bespreken we graag alle vragen en wensen onder het genot van een kop koffie. Geheel vrijblijvend.

Kom alles te weten over onze kozijnen

Ontvang onze brochure in je inbox

Volledige naam
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.