WAAROM KIEZEN VOOR DE VOORDEUREN VAN KNIPPING?

Kunststof voordeuren gecombineerd met aluminium

Knipping kent een uniek geheim. Wij benutten de beste eigenschappen uit de 2 werelden van kunststof en aluminium. Dat merk je aan de volgende voordelen:

 • De stevigste voordeur ooit
  Twee lagen aluminium met daarin een kunststof en isolerend hart: deze solide voordeur is net een kluisdeur.

 • Beter isolerend
  Met de kunststof binnenzijde en magnetische afdichting blijven kou, vocht, wind en geluid buiten!

 • Jouw deur blijft mooi, zonder groot onderhoud
  Onderhoudsarm en nooit meer verven? Toch oogt je deur altijd als nieuw. Zelfs na 40 jaar.

 • 100% maatwerk
  Kies uit elke kleur, vorm en maat: het uiterlijk en mogelijkheden van aluminium zijn eindeloos.

ONTDEK DE STIJLVOLLE DEUR VAN DE TOEKOMST

Jouw kunststof voordeur, jouw stijl

Omdat wij jouw kunststof voordeur  combineren met aluminium buitenschalen geniet jij van de hoogst mogelijke kwaliteit voordeur in Nederland. Betere isolatie, inbraakveiligheid én jouw woning een geweldige look geven? De voordeuren van Knipping hebben het allemaal.

 • Elke stijl is mogelijk
  Klassiek, modern, landelijk, industrieel of totaal iets anders? Alles is mogelijk: jouw voordeur maken we op maat.

 • Keuze uit ruim 200 kleuren
  Welke kleur je ook wilt, bij Knipping kan het. Wil je graag de binnenzijde een andere kleur dan de buitenkant? Ook dat is mogelijk.

 • Een uitstraling mooier dan hout
  Kies uit 3 verschillende structuren: glanzend, mat of een fijnstructuur. Zo ziet jouw voordeur er nóg mooier uit dan hout. Daarbij ook standaard mooi afgewerkt met natuursteen dorpel.

ONTDEK DE KWALITEIT VAN ONZE KUNSTSTOF VOORDEUREN

Ontdek al onze foto’s

Wat klanten van hun kunststof voordeur vinden

996 klanten beoordelen Knipping kozijnen, deuren en dakkapellen met een 9.4 tevredenheidscijfer

Voor we er ook maar erg in hadden was de voordeur al geplaatst en het uitgezochte type paste perfect bij onze Boerderij.

Ries en Ingrid

Zwaagdijk-Oost

Een echte no-nonsense bedrijf. Duidelijke communicatie, weet precies hoe te handelen in welke situatie. Voor ieder kozijn zijn er vele opties, echter weten zij d.m.v. juiste advies ons een snelle, en perfecte keuze te maken. Er wordt zeer schoon en netjes gewerkt. En het resultaat: SUPER!

Patricia

Winkel

Zoals ook bij eerdere kozijn vervangingen heeft Knipping ook nu weer goed werk afgeleverd en de raamkozijnen gewoonweg keurig gemonteerd. Medewerkers zijn zeer vakbekwaam en werken met beleid. De granieten vensterbank bleef ongedeerd bij het verwijderen van het oude kozijn.

Ivar

Hilversum

Keuze, communicatie en kwaliteit van materialen en vaklui is uitstekend. Maar dat hoort er wel bij, want je betaald ook met dan bij anderen

Foort

Bustraan

Ik ben zeer tevreden met het resultaat. Er bellen geregeld mensen aan met de vraag hoe en waar.

Leon

Zaandam

Ondanks de zeer slechte weersomstandigheden die het er niet beter op maakten, werd er door de monteurs snel gewerkt zodat we gelukkig al snel nieuwe kozijnen hadden en geen open huis meer !

Christhel

Broek in Waterland

In de showroom vriendelijk ontvangen. Snelle inmeting voor opstellen offerte. Snelle inmeting voor de productie. Prettige samenwerking tijdens montage

Wouter

Hoorn

We hebben een zeer mooie dakkapel gekocht bij knipping. Het voordeel van een dakkapel van Knipping is dat hier zonnepanelen op mogen! Bij andere dakkapel leveranciers werd hier moeilijk over gedaan. Knipping heeft ons dakkapel geleverd met bevestigings punten voor de zonnepanelen. We zijn erg tevreden over de service vanuit knipping.

Suzanne

Oostzaan

Het materiaal dat gebruikt word is van hoogwaardig materiaal. De service is prima. Bellen, er word altijd opgenomen. Enkele omissies worden meteen verholpen. Dus wij zijn dik tevreden.

R.M.Tang

Zwaag

Eerst een goede uitleg in de showroom over alle mogelijkheden en bijbehorend prijskaartje. Daarna een bezoek thuis om de kozijnen in te meten. Daarna nog een tweede definitieve inmeting. Drie maanden later werden de kozijnen geplaatst. We zijn zeer tevreden met het resultaat. Knipping is zeker niet de goedkoopste maar biedt wel een degelijke kwaliteit. Dit familiebedrijf heeft een jarenlange ervaring en dat merk je aan de service en de kwaliteit.

Frank

Enkhuizen

Tim en Boyd hebben keurig werk afgeleverd.....net als de medewerkers in de werkplaats. De mannen erg vriendelijk en netjes gewerkt. Zeer tevreden maar dat was ik al bij de levering van de kozijnen aan de voorzijde van mijn woning!

Jacco Janssen

Schagen

Het nieuwe dakkapel zelf gemaakt en knipping heeft hiervoor de kunstofkozijnen geleverd & gemonteerd. Zeer te vreden over de kwaliteit.

Nico

Abbekerk

klus moet nog afgemaakt worden, tot nu toe prima en vakkundig geholpen. bijzonder keurig en vriendelijk personeel..

Henk Weijens

Enkhuizen

Een prettige ervaring in de showroom, duidelijk in afspraken en het nakomen daarvan. De montage liep vlekkeloos, met ruimte voor overleg over eventuele aanpassingen.

Niko

Enkhuizen

Vanaf dag één, het kennismakingsgesprek tot en met het opruimen van al het restafval uitmuntend werk verricht. Het project bestond uit het verwijderen van een 50-jarig houten kozijn op de eerste woonverdieping voor een Knipping kozijn met hoogwaardig isolerende beglazing. De montage en afwerking van het kunststof kozijn en de vensterbank zien er zeer professioneel uit. Vakwerk!

Cees

Heerhugowaard

Vakkundige montage met hart-en-ziel (ze willen er echt iets moois van maken), perfecte service, leuke mensen om 'over de vloer' te hebben. Kortom: jullie maken waar wat jullie reclame belooft: voor elk huis de juiste investering!

Suus en Sjef

Twisk

Waar kan ik de kunststof voordeuren bekijken?

Knipping heeft meerdere showrooms door heel Nederland. Zo is er altijd een showroom bij jou in de buurt. In de showroom bespreken we graag alle vragen en wensen onder het genot van een kop koffie. Geheel vrijblijvend.

 • Ontdek de ongekende mogelijkheden van onze unieke Knipping-deuren.

 • Stel al je vragen aan onze gastheer of -vrouw.

 • Krijg inzicht in de kosten van jouw nieuwe voordeur.

Technische details

Onze producten kenmerken zich door de best uitgedachte technische details. Wil je meer weten over bouwkundige maten? Of technisch de laatste details inzien?

Accessoires

Je Knipping product op maat maken met accessoires? Ontdek hier alle mogelijkheden.

Financieren

Wil je verduurzamen? Dan word je door de overheid geholpen met diverse leningen en subsidies. Lees op deze pagina alles over de financiële mogelijkheden.

Kom alles te weten over onze kunststof kozijnen

Ontvang onze brochure in je inbox

Volledige naam
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer over kunststof voordeuren