Kosten nieuwe voordeur? En waar hangt de kosten van af?

Gepubliceerd op: 1 april 2022

Het plaatsen van een nieuwe voordeur kan een flinke investering betekenen. Je wilt daarom zeker weten dat je de juiste beslissing maakt, en voor de juiste deur kiest. Maar, met welke tarieven zou je rekening moeten houden? En welke factoren beïnvloeden de prijs?

Voor de nieuwe voordeur geplaatst wordt ben je al door allerlei fases gegaan. Een daarvan is het bepalen van jouw eigen budget. Veel mensen zien het aanschaffen van een nieuwe voordeur als een investering voor de lange termijn. En dat is terecht! Een kwalitatief hoogstaande voordeur gaat immers langer mee dan een voordeur gemaakt van materialen van een lagere kwaliteit. Daarnaast houdt een voordeur je woning veilig tegen kou, warmte, tocht, vocht en inbrekers. Het helpt je dus ook om alle andere investeringen in de woning te beschermen. 

Lees ook: Waarom zou ik kiezen voor de voordeuren van Knipping?

De goedkoopste voordeur in de bouwmarkt of outlet

De prijs van een nieuwe voordeur hangt af van een aantal variabelen. Zelf kun je ervoor kiezen om de dichtstbijzijnde bouwmarkt binnen te lopen en daar de eerste beste voordeur te kopen die je kunt vinden. Een houten of standaard kunststof voordeur vind je in de bouwmarkt. Natuurlijk kun je kiezen om naar een outlet te rijden en daar te gaan voor een voordeur van een nog iets lagere prijs. Vaak koop je deze voordeuren dan zonder kozijn, en moet je ze zelf plaatsen. De goedkoopste voordeuren uit de bouwmarkt, exclusief kozijnen en het plaatsen, lijkt een koopje. Maar natuurlijk kennen lage prijzen nog meer nadelen: isolatie, garantie, veiligheid zijn slechts een paar nadelen van een voordeur in de bouwmarkt.

De prijs van een voordeur van Knipping

De prijs van de voordeuren van Knipping hangen af van jouw wensen. Wil jij dubbel of driedubbel glas in de voordeur? Dat kan. Wil je onze gepatenteerde magnetische onderdorpel voor extra isolatie? Ook dat is mogelijk! Wil je sierelementen? Geen enkel probleem. Bij Knipping maken we jou deur op maat en voldoet de deur aan al jouw eisen. We kunnen je in de showroom enkele voordeuren laten zien en we komen graag bij jou langs om de bouwkundige situatie in te schatten. Houdt er rekening mee dat alle deuren van Knipping van kunststof zijn gemaakt, zo garanderen we een maritieme kwaliteit. Vraag vooral een offerte bij ons aan, en maak een afspraak in de showroom voor een prijsindicatie die past bij al jouw wensen!

Wat voordeuren betreft is er voor ieder wat wils. bij Knipping zien we de voordeur vooral als visitekaartje van je woning. Daarom wil je graag dat je een voordeur koopt die niet alleen je huis veilig houd en goed isoleert, maar ook eentje die er prachtig uitziet. Vandaar dat Knipping gebruikt maakt van zeer hoogwaardige materiaal.  Welke stijl uw woning ook heeft, Knipping heeft altijd een voordeur die daarbij past. Alle deuren leveren wij precies zoals u dat wilt. Kleur, maat en decoratie: wij overleggen graag met u wat de mogelijkheden zijn. Download ook onze brochure, en leer direct meer over de producten van Knipping. 

MEER WETEN OVER KOZIJNEN, DEUREN EN DAKKAPELLEN?

Download onze brochure

Volledige naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.