Waarom zou ik kiezen voor de voordeuren van Knipping?

Gepubliceerd op: 11 maart 2022

Waarom zou je kiezen voor een voordeur van Knipping? De producten van Knipping hebben meerdere voordelen ten opzichte van de producten van andere leveranciers.


Er zijn tal van redenen om een nieuwe voordeur te kopen. Zo kan het dat je last van tocht hebt in de woning, kan het dat je last hebt van geluid op straat of omdat je je niet helemaal veilig voelt achter je huidige voordeur. Gelukkig zijn er meerdere soorten voordeuren, in verschillende prijsklassen, die jouw problemen direct kunnen oplossen. En dat terwijl ze razendsnel geplaatst worden.

1. Knipping deuren zijn onderhoudsvrij

De aluminium buitenlaag van onze buitendeuren is van maritieme kwaliteit. Uit een zout-water-test (waarbij we onze kleurcoating 3.000 uur besproeien met zout water) blijkt geen aantasting.

2. Knipping deuren bieden een extreem goede isolatie door kunststof basis

Onze voordeur panelen zijn standaard dubbel vleugeloverdekkend en voorzien van drielaags veiligheidsglas. Kunststof isoleert goed. Door de juiste montage en afdichting heeft u een perfect geïsoleerde buitendeur. Zowel qua temperatuur als qua geluid. De aluminium schaaldelen geven de buitendeur de juiste uitstraling.

 

3. Knipping buitendeuren zijn 100% op maat gemaakt

De buitenlaag van onze kunststof buitendeuren is optioneel van aluminium. Aluminium maakt elke gewenste vorm leverbaar. Daarom is uw buitendeur altijd 100% op maat. Ook heeft u ruime keus in kleur. U kunt kiezen uit meer dan 220 RAL kleuren. Glanzend, mat of met fijn structuur.

4. Knipping deuren zijn voorzien van het Politiekeurmerk Veilig Wonen

Dit kwaliteitskeurmerk geldt voor alle producten van Knipping. Daarnaast bieden wij extra beveiligingsmogelijkheden naast dievenklauwen en SKG 3*** cilindersloten met certificaat. Dit zijn onder andere veiligheidsglas en vergrendeling tot op 9 punten.

 

5. Knipping deuren van Knipping passen bij jouw woning stijl

Of je nu landelijk woont, een nieuwbouwwoning bezit of woont in een monumentaal pand. Knipping biedt voordeuren in allerlei stijlen. Daarnaast kies je zelf de RAL-kleur en van welke opties je gebruik maakt. Wil jij Hr++-glas? Dan kan dat. Wil je een door ons gepatenteerde magnetische onderdorpel? Dat kan ook! Gebruik maken van een bovendorpel? Alles is mogelijk. Zelfs sierelementen als glas in lood is geen probleem. 

Wil je de voordeuren van Knipping zelf bekijken? Dat kan in onze showroom! Maak direct een afspraak en kom langs om jouw nieuwe voordeur uit te kiezen. Wil je nu direct meer informatie over de producten van Knipping? Download dan gerust onze brochure.

MEER WETEN OVER KOZIJNEN, DEUREN EN DAKKAPELLEN?

Download onze brochure

Volledige naam
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.