Kunststof kozijnen in Lisse

Ontdek kunststof kozijnen, deuren en dakkapellen bij Knipping van Es

Contactgegevens

    06-21172799

   info@knippingvanes.nl

   2e Poellaan 18, 2161 CJ, Lisse

Openingstijden

Van dinsdag t/m zaterdag nemen wij graag de tijd voor onze klanten. Wij werken op afspraak.

Kunststof kozijnen van Knipping van Es

Knipping is ook in Lisse de specialist als het gaat om kunststof kozijnen, tuindeuren en dakkapellen. Ben je op zoek naar een dakkapel specialist in Zuid-Holland? Bij Knipping van Es – Lisse kun je de Knipping showroom bezoeken en onze kunststof kozijnen, deuren, schuifpuien en dakkapellen bekijken.

Onze adviseurs helpen je graag om specifieke vragen te beantwoorden. Wellicht wil je meer informatie over de vervanging van uw huidige kozijnen door kunststof kozijnen of wil je meer weten over de plaatsingstermijn of afwerking van een nieuwe dakkapel? De medewerkers van Knipping van Es staan je graag te woord.

Nieuwe kunststof kozijnen, deuren, schuifpuien of dakkapellen? Knipping van Es in Lisse heeft het!
De showroom van Knipping van bevindt zich op hetzelfde terrein als Bouwbedrijf van Es. Hier kun je niet alleen op zoek naar de perfecte dakkapel, ook een passende tuindeur of kunststof kozijn is snel gevonden. Knipping maakt alle producten in eigen fabriek, geheel op maat. Zo ben je ervan verzekerd dat u een perfect product in handen heeft.

Innovatieve producten
Knipping is innovatief op vele gebieden; zo zijn de deuren voorzien van een unieke magneetstrip waarbij tocht geen kans maakt. Het dak van de Knipping kunststof dakkapel is 18 cm dik en toch maximale sta-ruimte en perfect geïsoleerd. Wat dacht je van kunststof kozijnen, in vele maten en soorten leverbaar met de keuze uit 220 kleuren en zelfs geschikt voor Passief Wonen!

Je kunt bij Knipping rekenen op garantie op de producten en montage.

Wij heten je van harte welkom in onze showroom in Lisse!

kom langs in de showroom

Maak een afspraak

Onze dienstverlening stopt niet na het leveren en installeren van de producten. Wij denken graag verder met je mee.