KOM ERACHTER WAT EEN NIEUWE DAKKAPEL JOU OPLEVERT

De voordelen van de kunststof dakkapellen van Knipping

Een nieuwe generatie kunststof dakkapellen? Wat houdt dat in? Allereerst is de dakconstructie uniek. En wij combineren de kracht van twee werelden: aluminium en kunststof. Dankzij deze unieke constructie en materialen profiteer jij van:

 • Uitstekende isolatie
  Kou en geluid blijven buiten dankzij de isolerende constructie.

 • 25% meer ruimte en licht
  Geniet van meer stahoogte en lichtinval dan bij andere dakkapellen.

 • Een mooie dakkapel, een sieraad voor je huis
  Zelfs na 40 jaar, dankzij de kleurvaste aluminium buitenzijden en strakke afwerking.

 • 100% maatwerk
  Kies je eigen stijl, indeling en uit meer dan 200 kleuren. Jouw dakkapel is uniek.

Er is nog veel meer te vertellen over onze dakkapellen. Zoals ventileren zonder roosters, ankerpunten voor je zonnepanelen en veel meer. Ontdek het complete plaatje in onze showroom.

ONTDEK STIJLVOLLE KUNSTSTOF DAKKAPELLEN

Jouw kunststof dakkapel, jouw stijl

Met onze vijf basisstijlen past jouw dakkapel naadloos bij jouw wensen: kleur, stijl, design… jij bepaalt!

 • Elke stijl is mogelijk
  Klassiek, strak, landelijk of totaal iets anders? Speciaal voor jou hebben we 5 basisstijlen ontwikkeld.

 • Keuze uit ruim 200 kleuren
  Welke kleur je ook wilt, bij Knipping kan het. Wil je graag de binnenzijde een andere kleur dan de buitenkant? Ook dat is mogelijk.

 • Een uitstraling mooier dan hout
  Kies uit 3 verschillende structuren: glanzend, mat of een fijnstructuur. Zo ziet je kozijn er nóg mooier uit dan hout.

GEEF JOUW HUIS EEN UNIEKE LOOK MET EEN KUNSTSTOF DAKKAPEL

Inspiratie voor jouw kunststof dakkapel

Wat klanten van hun kunststof dakkapel vinden

996 klanten beoordelen Knipping kozijnen, deuren en dakkapellen met een 9.4 tevredenheidscijfer

Ondanks de zeer slechte weersomstandigheden die het er niet beter op maakten, werd er door de monteurs snel gewerkt zodat we gelukkig al snel nieuwe kozijnen hadden en geen open huis meer !

Christhel

Broek in Waterland

In de showroom vriendelijk ontvangen. Snelle inmeting voor opstellen offerte. Snelle inmeting voor de productie. Prettige samenwerking tijdens montage

Wouter

Hoorn

We hebben een zeer mooie dakkapel gekocht bij knipping. Het voordeel van een dakkapel van Knipping is dat hier zonnepanelen op mogen! Bij andere dakkapel leveranciers werd hier moeilijk over gedaan. Knipping heeft ons dakkapel geleverd met bevestigings punten voor de zonnepanelen. We zijn erg tevreden over de service vanuit knipping.

Suzanne

Oostzaan

Het materiaal dat gebruikt word is van hoogwaardig materiaal. De service is prima. Bellen, er word altijd opgenomen. Enkele omissies worden meteen verholpen. Dus wij zijn dik tevreden.

R.M.Tang

Zwaag

Eerst een goede uitleg in de showroom over alle mogelijkheden en bijbehorend prijskaartje. Daarna een bezoek thuis om de kozijnen in te meten. Daarna nog een tweede definitieve inmeting. Drie maanden later werden de kozijnen geplaatst. We zijn zeer tevreden met het resultaat. Knipping is zeker niet de goedkoopste maar biedt wel een degelijke kwaliteit. Dit familiebedrijf heeft een jarenlange ervaring en dat merk je aan de service en de kwaliteit.

Frank

Enkhuizen

Tim en Boyd hebben keurig werk afgeleverd.....net als de medewerkers in de werkplaats. De mannen erg vriendelijk en netjes gewerkt. Zeer tevreden maar dat was ik al bij de levering van de kozijnen aan de voorzijde van mijn woning!

Jacco Janssen

Schagen

Het nieuwe dakkapel zelf gemaakt en knipping heeft hiervoor de kunstofkozijnen geleverd & gemonteerd. Zeer te vreden over de kwaliteit.

Nico

Abbekerk

klus moet nog afgemaakt worden, tot nu toe prima en vakkundig geholpen. bijzonder keurig en vriendelijk personeel..

Henk Weijens

Enkhuizen

Een prettige ervaring in de showroom, duidelijk in afspraken en het nakomen daarvan. De montage liep vlekkeloos, met ruimte voor overleg over eventuele aanpassingen.

Niko

Enkhuizen

Vanaf dag één, het kennismakingsgesprek tot en met het opruimen van al het restafval uitmuntend werk verricht. Het project bestond uit het verwijderen van een 50-jarig houten kozijn op de eerste woonverdieping voor een Knipping kozijn met hoogwaardig isolerende beglazing. De montage en afwerking van het kunststof kozijn en de vensterbank zien er zeer professioneel uit. Vakwerk!

Cees

Heerhugowaard

Vakkundige montage met hart-en-ziel (ze willen er echt iets moois van maken), perfecte service, leuke mensen om 'over de vloer' te hebben. Kortom: jullie maken waar wat jullie reclame belooft: voor elk huis de juiste investering!

Suus en Sjef

Twisk

We hadden al kozijnen van Knipping en erg tevreden hierover. Ook nu weer heel blij met het eindresultaat

C.J.

Den helder

Prima op tijd, nette jongens met verstand van zaken. Slopen bestaande situatie zonder enige vorm van schade en oplevering nieuwe kozijn perfect.

Arnold

Volendam

Zojuist zijn alle kozijnen op de bovenverdieping vervangen door Knipping kozijn. Daarmee is onze hele woning voorzien van kozijnen, deuren en dakkapel van Knipping.Zij leveren een fantastisch product. En ook hun montageploegen verdienen een groot compliment. Zij werken vakkundig en netjes. Afspraken worden stipt nagekomen. Een special woord van waardering voor de montage ploeg van Jan. 3 jonge gasten die uitmuntend vakwerk leveren.

Bert

Lutjebroek

Het was jammer dat de dag erna nog een monteur moest komen om het af te maken.

E.A.

Alkmaar

Deskundig personeel. Hebben hart voor het werk. Werken netjes en ruimen zaagresten op. Dit in tegenstelling tot andere firma's

Luut

Heemskerk

Binnen een werkweek 2 dakkapellen en alle kozijnen vervangen zonder problemen. De jongens hebben veel kennis en weten wat ze doen. Ik beveel knipping bij iedereen aan echt top

E.M.J.

Zwaag

Vooraf alles goed geregeld, tijdige informatie ontvangen. Het plaatsen zelf prima gegaan. Erg blij met nieuwe pui en raam.

Christa

Schagen

Waar kan ik deze kunststof dakkapellen bekijken?

 • Laat jouw eigen dakkapel in de showroom in 3D ontwerpen met onze configurator.

 • Krijg inzicht in de kosten van jouw dakkapel op maat.

 • Ontdek alle mogelijkheden én krijg alle informatie over subsidies en financieringen op maat.

Knipping heeft meerdere showrooms door heel Nederland. Zo is er altijd een showroom bij jou in de buurt. In de showroom bespreken we graag alle vragen en wensen onder het genot van een kop koffie. Geheel vrijblijvend.

Technische details

Onze producten kenmerken zich door de best uitgedachte technische details. Wil je meer weten over bouwkundige maten? Of technisch de laatste details inzien?

Accessoires

Je Knipping product op maat maken met accessoires? Ontdek hier alle mogelijkheden.

Financieren

Wil je verduurzamen? Dan word je door de overheid geholpen met diverse leningen en subsidies. Lees op deze pagina alles over de financiële mogelijkheden.

Kom alles te weten over onze kunststof dakkapellen

Ontvang onze brochure in je inbox

Volledige naam
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer over kunststof dakkapellen