Hoe Knipping jouw energierekening met wel 50% kan verlagen!

Gepubliceerd op: 8 juli 2022

Wil jij ook jouw energierekening verlagen met wel 50%? De producten van Knipping zijn niet alleen van hoogwaardige kwaliteit en grotendeels naar wens aan te passen. Ze helpen je ook bij het verlagen van de energierekening! De juiste combinatie producten kan jouw rekening mogelijk tot zelfs wel 50% lager laten uitvallen. Dat geloof je niet? Laten we eens kijken naar de energierekening van Femke uit Zwaag!


Femke en haar partner kochten in 2020 een tussenwoning uit 1977. Met een energielabel C voldeed het huis destijds aan hun eisen, maar het was niet tot in perfectie geïsoleerd. En dat merkten ze: ‘De aankoop van onze woning was reden tot feest. De winter wist echter voor een smet op het geheel te zorgen. Zeker de winter van 2021 had strenge momenten, en de fors koude februarimaand bracht ons tot de conclusie dat we echt iets aan de houten kozijnen, de voordeur, achterdeuren en de ramen moesten doen. Als we op de bank zaten voelden we de tocht gewoon langs onze enkels gaan. Dit kwam vooral door de achterdeuren waar erg veel kou doorheen kwam. Daarnaast schrokken we van de energieprijzen en hoeveel we moesten stoken om het huis behaaglijk te houden.’

Hoe duur kan de energierekening nog worden? En wat doe je eraan?

Inflatie, oorlog in het oosten van Europa, problemen met leveringen van energie en de grote vraag zorgen tegenwoordig voor een uitzonderlijk hoge energierekening. Het faillissement van verscheidene kleine energiemaatschappijen en het overdragen van de klanten aan andere maatschappijen draagt daarnaast ook bij aan het feit dat sommigen tot wel 200% meer voor hun energie moeten betalen. Hoe gaan die huishoudens dat de komende winter volhouden? En gaan de energierekeningen nog duurder worden? Die kans bestaat natuurlijk. Zolang de onderliggende problemen op de energiemarkt aanhouden, kun je je maar beter voorbereiden. 

Zo dacht Femke ook. ‘Door de kou in huis zijn we op zoek gegaan naar manieren om de woning beter te isoleren. Die energierekening moest nu eenmaal echt omlaag. Onze keuze viel op Knipping Kozijnen. Hun kunststofkozijnen en de voordeur met de magnetische onderdorpel gaven de doorslag. De verbouwing begon in maart 2022. In de kozijnen werd HR++ glas geplaatst, de voordeur is vervangen door een robuuste 8cm dikke deur met een unieke onderdorpel waardoor we geen tocht meer in de gang hebben. We kregen openslaande tuindeuren en ook achter werden de ramen en kozijnen vervangen. Niet alleen ziet het er geweldig uit, we hebben ook geen tocht meer!’

 


De achterzijde van de woning van Femke na de verbouwing

De energierekening werd bijna 50% goedkoper dankzij de verbouwing

Bijna vijftig procent verlaging van de energierekening? Is dat echt mogelijk? ‘Jazeker,’ geeft Femke aan, ‘kijk maar naar ons overzicht. De temperaturen lagen in april 2021 en april 2022 gelijk aan elkaar, maar er waren minder zonuren in 2022. Minder zon, maar toch een lagere rekening! Daarnaast is ons huis van energielabel C naar B gegaan en dat voelt ook erg goed.’ 

Niet alleen een lagere energierekening, maar nog meer voordelen

Femke geeft aan dat naast de lagere energierekening de producten van Knipping tot nog meer voordelen leiden. Zo horen ze geen lawaai meer van de kinderen die voor hun huis in de speeltuin spelen, voelen ze zich veiliger in huis door de inbraakwerende kozijnen en deuren en weten ze dat de verbouwing de waarde van het huis vooruit helpt. 

Wil jij meer weten over hoe Knipping deuren inbrekers weten, lees er alles over in onze blog ‘Zo kies je een voordeur die inbrekers buiten houdt’.

Kan ik mijn energierekening ook verlagen?

Heeft Femke eigenlijk nog meer duurzame aanpassingen aan de woning doorgevoerd? ‘Nee dat hebben we niet. We hebben geen zonnepanelen geïnstalleerd, geen warmtepomp en ook hebben we de muren niet opnieuw geïsoleerd. We hebben echt een lagere energierekening door de kozijnen en de deuren. We hebben zelfs geen radiatorfolie achter de radiator geplakt.

De Knipping kozijnen en deuren:

  • Zorgen bewezen voor een tot wel 50% lagere energierekening
  • Leveren je een beter energielabel op
  • Hebben een positief effect op de waarde van je woning
  • Zorgen voor veilig, inbraakwerend huis
  • Helpen bij het verminderen van geluid van de straat

 


Het vooraanzicht van de woning van Femke na de verbouwing

Wil jij ook een lagere energierekening net als Femke?

Wil jij net als Femke ook minder betalen voor je energierekening? En wil je ook een duurzamer huis? Dat kan! Vul dan het onderstaande formulier in voor een vrijblijvende afspraak bij ons in de showroom. We laten je de Knipping producten graag zien en we lichten met plezier toe hoe de producten bij jouw woning en stijl passen. Onze producten worden geleverd in de door jouw gekozen RAL-kleur, gemaakt in Nederland waardoor we snel kunnen leveren en we nemen al jouw zorgen weg tijdens de montage. 

Ga dus ook voor een lagere energierekening en wacht niet tot het weer winter is of tot de energiemarkt nog meer problemen heeft. Wil jij daarnaast weten welke leningen en/of subsidies je kunt gebruiken om je huis te verduurzamen met Knipping? Lees het in onze blog ‘Subsidie krijgen voor nieuwe kozijnen, wat is mogelijk?’ Ook daarover kunnen we je natuurlijk meer vertellen tijdens jouw showroomafspraak.

MEER WETEN OVER KOZIJNEN, DEUREN EN DAKKAPELLEN?

Download onze brochure

Volledige naam
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.