14 maart 2018
Aluminium kozijnen

Aluminium kozijnen

Aluminium kozijnen zijn onderhoudsvriendelijk, mogelijk in alle vormen en kleuren en isoleren uitstekend. Dat is ook waarom veel mensen tegenwoordig hier hun keuze op laten vallen.

“Aluminium kozijnen zijn uitermate geschikt voor grote glasoppervlakken.”

Een basis van kunststof

Kozijnen met aluminium schaaldelen hebben een basis van kunststof. Dit maakt de kozijnen extra stevig, isolerend en duurzaam. Ook zorgt kunststof ervoor dat het kozijn in de basis solide is. Mede door haar strakke afwerking.

In iedere gewenste vorm en kleur

De aluminium schaaldelen zijn leverbaar in 220 RAL-kleuren. Zo weet u zeker dat het compleet aansluit bij de stijl van uw woning. Daarbij is aluminium vormbaar tot elk gewenst uiterlijk. Strak of elegant, klassiek of modern.

Duurzaam en weinig onderhoud

Ook zorgt aluminium voor een optimale levensduur en weinig onderhoud: dit type kozijnen gaat gemiddeld 75 jaar mee. Daarbij hoeft u deze kozijnen slechts één keer per kwartaal met lauw water schoon te maken. Aluminium trekt namelijk geen vuil of stof aan.

Download_onze_gratis_brochure_banner

Voor ramen en deuren

Aluminium kozijnen kunnen op elke plek in het huis worden toegepast. Zowel als raamkozijn en als deurkozijn. Dankzij de solide basis van kunststof en de stevige afwerking van aluminium, is dit type kozijnen uitermate geschikt voor grote glasoppervlakken. Zo geniet u van extra veel licht in uw woning.

Aluminium kozijnen iets voor u?

Er zijn veel mogelijkheden als het gaat om aluminium kozijnen. Het belangrijkste is dat het goed bij uw woning en uw stijl past. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Wij vertellen u graag meer in onze showroom. Weet u al wat u wilt? Wij geven u graag een indicatie van de kosten.