Hoe Knipping producten jou een lagere energierekening opleveren

Gepubliceerd op: 22 april 2022

energie rekening besparen knipping

Door de stijgende energieprijzen gaat de gemiddelde consument extreem veel meer betalen voor zijn of haar energierekening! Combineer problemen in de supply chain door corona, gevolgd door stevige inflatie én een oorlog in het oosten en je hebt de perfecte storm voor een energiecrisis. Sommigen betalen zelfs 100% meer voor hun energierekening! Knipping helpt jou daarom zo snel mogelijk aan een lagere energierekening. Hoe we dat doen? Met deze unieke oplossingen.


Knipping investeert graag in de toekomst. Zo wordt er gewerkt met duurzame materialen, milieubesparende werkprocessen en helpen we jou graag aan op maat gemaakte producten die niet alleen de waarde van de woning en het woongenot verhogen, maar die ook helpen bij het verlagen van de energierekening! Zeker nu we met ongekende hoge gasprijzen te maken hebben.

Het isoleren van mijn huis voor een lagere energierekening: welke producten zijn geschikt? 

Welkom in de wereld van echt woongemak en waar je geen zorgen hoeft te maken over de oplopende energierekening. Want jij hebt met de onderhoudsvrije producten van ons familiebedrijf Knipping immers een beter isolerend, vocht- én tochtvrij huis.

Je huis isoleren met kunststof kozijnen van Knipping

De unieke kozijnen van Knipping zijn 100% tocht en vochtvrij! Dit komt onder andere door drie dichtingen, inclusief een unieke middendichting die een zeer goede warmte- en geluidsisolatie waarborgen. De middendichting beschermt het hang en sluitwerk tegen doorslag van regenwater, waardoor het een langere levensduur heeft dan bij andere kozijnen. Daarbij krijgt al het hang en sluitwerk een speciale tricoat behandeling waardoor het nog aangetast door bijvoorbeeld zout en zuren. We maken onze aluminium schaaldelen (die optioneel aan de buitenzijde van de kozijnen geplaatst worden) voor je op maat in onze eigen fabriek waardoor je de kozijnen, en deuren, in alle RAL-kleuren kunt bestellen. De schaaldelen worden eerst gezaagd en daarna gepoedercoat met zeer hoogwaardige coatings, zodat je kunt rekenen op een maritieme lakkwaliteit.

Je huis isoleren met deuren van Knipping

Komt er bij jou thuis ook zoveel kou langs de voordeur? Dat kan voor altijd tot het verleden behoren. Kies bijvoorbeeld voor een deur of schuifpui met warmtewerend glas, dat direct ook een zeer hoge isolatiewaarde heeft. Of wat dacht je van onze gepatenteerde magnetische onderdorpel, die dus de ruimte onder de deur magnetisch afsluit. Deuren zijn vaak een bron van tocht, vocht en kou, vooral via de onderkant! Knipping vond de magnetische onderdorpel uit. Een lage geïsoleerde onderdorpel met magneet en twee rubberen afdichtingen die de deur hermetisch afsluiten. zo worden lawaai en grote verschillen in de temperatuur letterlijk buiten de deur gehouden.

Cruciaal voor de isolatiewaarde: een perfect afgedichte muuraansluiting

De isolatie van kozijnen speelt een grote rol. Hans wiering jr. van Knipping legt uit waarom dit zo cruciaal is: ‘Knipping kozijnen hebben drie dichtingen, waaronder een unieke middendichting. Deze middendichting zorgt niet alleen voor een perfecte isolatie, maar zorgt ook voor minder warmteverlies en geeft een uitzonderlijk hoge geluidsisolatie. Hij houdt ook vocht weg van het draai-/kiepbeslag. Daarmee maken wij onze onderhoudsvrije producten écht onderhoudsvrij!’

Unieke montage zonder stelkozijn: perfect om jouw woning beter te isoleren

Hans vervolgt: ‘Mensen vragen vaak waarom Knipping geen stelkozijnen gebruikt. Andere leveranciers doen dat wel. Een goede isolatie begint juist met de aansluting van het kozijn of deur tegen de muur. Hoe beter dit luchtdicht en koudebrugvrij aansluit, hoe beter de isolatiewaarde daadwerkelijk is. Daarom passen wij geen stelkozijnen (met aanslagen) toe. Wij monteren nauw tegen de muur en dichten af met een zeer hoogwaardige kwaliteit compressie band en een afdichting (verlijming) met 2-componenten schuim voor een perfecte thermische en akoestische afdichting. 

Met gepaste trots vertelt Hans over de jarenlange ervaring met deze unieke Knipping-methode: ‘Deze manier werkt écht beter dan welke methode ook. Onze jarenlange ervaring en onze technische kennis hebben ons tot deze methode gebracht en hierdoor kunnen wij de garantie op een perfecte isolatie tot aan het hoogste isolatieniveau van Passiefhuis bieden.

Isoleren, isoleren: kies voor 3-laags HR+++ isolatieglas

Of het glas nu in een voordeur of in een nieuw kozijn gezet wordt. Wat glas betreft heb je altijd meerdere opties. Van HR++ tot HR+++ (HR+++ leidt tot 30% minder warmteverlies dan HR++) tot aan warmte en geluidswerend glas. Wil jij ook ramen die je huis beter isoleren en helpen bij het verlagen van de energierekening? Kies dan voor 3-laags isolatieglas! Deze duurzame noviteit biedt een nog betere isolatiewaarde en werkt extra geluidswerend. Dus ook geschikt voor woningen bij drukke wegen, scholen of andere geluidsbronnen. 

Bespaar nog meer op de energierekening met zonnepanelen op de dakkapellen van Knipping

De daken van de Knipping dakkapellen zijn uitstekend geschikt om achteraf bijvoorbeeld zonnepanelen te laten plaatsen. Zo wek je jouw eigen energie op. Combineer zonnepanelen op een Knipping-dakkapel met een voordeur met een magnetische onderdorpel, kozijnen met een perfecte muuraansluiting (bij alle producten van Knipping) dankzij de Knipping-methode én 3-laags isolatieglas in de op maat gemaakte kunststof kozijnen van Knipping en je gaat gegarandeerd minder betalen aan de energiemaatschappij!

Bespaar dus op jouw energierekening, bespaar op gas en op elektriciteit met de oplossingen van Knipping!

MEER WETEN OVER KOZIJNEN, DEUREN EN DAKKAPELLEN?

Download onze brochure

Volledige naam
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.