Isolatie van uw buitendeur

Gepubliceerd op: 13 februari 2018

Een buitendeur met een hoge isolatiewaarde is de basis voor een goed geïsoleerde pui. De isolatiewaarde van nieuwe deuren ligt een stuk hoger dan een aantal jaar geleden. Hierbij zorgen kunststof buitendeuren voor de beste isolatie. Kunststof is isoleren van zichzelf en beweegt niet mee met warmte of kou. Hierdoor bent u het hele jaar door verzekerd van een deur die goed isoleert.

Download Brochure »

Wat zorgt voor een goede buitendeur isolatie?

Er zijn verschillende factoren die ervoor zorgen dat uw buitendeur goed isoleert. In de basis is dat kunststof, maar in de afwerking en in uw keuze van glas kunt u ook een hoop comfort winnen.

“Kunststof isoleert als de beste en reageert niet op weersomstandigheden.”

Kunststof isoleert goed

Dankzij een kunststof basis behaalt u direct al veel winst. Kunststof isoleert als de beste en reageert niet op weersomstandigheden. Uw deur sluit dus het hele jaar door hetzelfde en klemt niet.

Warmtewerend en drielaags veiligheidsglas

Het is zonde als u een goed isolerende buitendeur heeft aangeschaft, maar daar niet zo goed isolerend glas in heeft laten plaatsen. Het isolerende effect van kunststof gaat dan verloren. Zorg er daarom voor dat u kiest voor goed isolerend glas.

Warmtewerend glas

Warmtewerend glas houdt wel tot 72% van de zonnewarmte en UV-straling buiten. Ideaal in de zomer. Hierdoor heeft u geen zonnewering die uw uitzicht belemmert en prachtig uitzicht op uw tuin. Daarnaast is dit type glas ook extra geluidwerend.

Drielaags veiligheidsglas

Dit type glas is ook bekend als HR+++ glas. Het isoleert nog beter dan dubbel glas (HR++). Daarnaast is het door zijn dikte erg stevig en dus inbraakveilig. Zo woont u veilig en comfortabel.

“Kou, warmte of geluid wordt buiten gehouden.”

Magnetisch sluitende onderdorpel

Door verwerking van magneten in uw buitendeur en in de onderdorpel bent u gegarandeerd van naadloze sluiting. Zo houdt u vocht en tocht ook aan de onderkant buiten.

Juiste montage en afdichting

Het is belangrijk dat echte vakmensen uw buitendeur plaatsen. Bij montage van uw buitendeurkozijn gebruiken we geen houten stelkozijnen. Wij plaatsen uw deurkozijn nauwkeurig in de muuropening. Dit dichten we af met een speciaal compressieband en isoleren we met twee-componenten schuim. De kans op tocht is hierdoor nihil. Daarbij zorgt het voor extra comfort. Kou, warmte of geluid wordt buiten gehouden.

Extra comfort in huis?

Wilt u weten wat voor verschil een kunststof buitendeur voor u kan maken? Kom dan vrijblijvend langs in onze showroom of vraag direct een offerte aan.

Offerte aanvragen »

MEER WETEN OVER KOZIJNEN, DEUREN EN DAKKAPELLEN?

Download onze brochure

Volledige naam
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.