Ervaringen met Knipping: ‘Bij ons thuis stoppen mensen om de kozijnen te bekijken!’

Gepubliceerd op: 14 september 2021

Welke ervaringen hebben de klanten van Knipping met de dakkapellen of kozijnen eigenlijk? Om dat te achterhalen zijn we met een aantal klanten in gesprek gegaan om meer te leren over hun eigen verhaal een tijd na de installatie van de Knipping producten. De familie Glas uit Driehuis, had in een vorig huis al een dakkapel van Knipping laten installeren. Na aankoop van een nieuwe woning kwam de familie terug, en al snel leidde een bezoek aan de showroom tot een nieuw dakkapel, nieuwe kozijnen, deuren en enthousiaste bezoekers.


‘Toen ik me voor mijn nieuwe huis ging oriënteren op kozijnen en dakkapellen kwam ik door mijn eerdere ervaringen bij Knipping uit. Tijdens een bezoek aan de showroom kwam ik erachter dat ze aluminium profielen zijn gaan gebruiken. Dat vond ik er zo vet uitzien!’ Aldus Remco Glas. ‘Ik heb nu een huis uit eind jaren 50 waar weinig karakteristieke details op te vinden was.’ Vervolgt hij.  ‘Daar wilde ik meer mee doen. Bij Knipping vond ik daar de juiste producten voor. Je kunt kiezen uit zoveel details, verdiepte profielen en kleuren. Ik koos een donkere RAL-kleur voor mijn kozijnen die een enigszins bruine gloed geeft wanneer de zon erop staat. Dat was top! Er lijkt ook wel een korrel in te zitten, dat maakt het mooier dan wanneer het helemaal glad zou zijn geweest.’

Lees ook: ‘Welke stijlen dakkapellen zijn er? En welke kleuren, maten en welke opties kan ik kiezen?’

Na een dakkapel van Knipping ook deuren en kozijnen

Initieel werd voor een dakkapel gekozen, maar daar bleef het niet bij. De verbouwing van de woning werd vervolgd met aankopen van nieuwe kozijnen en deuren. Daarnaast heeft de familie  een erker laten maken. ‘Ja, we kozen voor meerdere producten van Knipping. Een huis is nooit echt af dus je blijft bezig. We kozen ten slotte ook voor warmtewerend glas. Ik ben immers geen dief van mijn eigen portemonnee! Hoewel de producten Knipping wat betreft de kosten aan de bovenkant van de markt zitten, bespaar je voortdurend op je energierekening en op het onderhoud. De combinatie van warmtewerendglas en vloerverwarming is echt aan te raden. In de winter blijft het binnen gemakkelijk warm, en in de zomer houdt het de warmte juist buiten.’

‘Bij Knipping mogen ze dan wat duurder zijn dan de concullega’s, als je naar het resultaat kijkt zie je dat je echt producten uit een eigen categorie gekocht hebt. Ja echt, bij mij thuis stoppen zelfs soms mensen om de kozijnen te bekijken!  Veel mensen zijn verbaast dat het aluminum is met kunststof in plaats van kunststof.’ 

Hoe ging de plaatsing van de Knipping-producten eigenlijk bij de familie glas?

‘Een aantal jaar geleden stond het dakkapel er in één dag op. Het werd gezet door zeer aardige mensen. Een van die mannen was ook al bij mijn vorige huis geweest voor het dakkapel, dus dat gaf de dag een bekend gevoel. Het is dan ook eigenlijk gezellig, je staat samen een bakkie te doen en bespreekt wat er gaat gebeuren. Het plaatsen van de erker duurde een midweekje, maar dat was niet meer dan logisch, het was dan ook veel meer werk. Ze hebben het mooi neergezet hoor, mijn complimenten. Ze hebben zo het dak erop gehezen, verhoolde goten zaten er ook zo in met hetzelfde dakprofiel als bij de dakkapel. Daarnaast nog twee badkamerraampjes, kiepramen, openslaande deuren naar de tuin en voor nog openslaande schuurdeuren met melkglas. 

‘Al met al ben ik erg tevreden. Ik kwam naar de showroom in Zwaagdijk om de profielen te bekijken, gewoon even op gevoel, maar al snel was ik mijn huis aan het verduurzamen, koos ik met plezier  voor het duurste profiel en als ik naar de producten kijk denk ik nog steeds ‘’Dit is helemaal top!’’

Wil jij graag meer weten over de producten van Knipping? Download dan onze brochures eens! Of plan een bezoek aan de showroom in. Je kunt ons ook volgen op sociale media, dan blijf je altijd op de hoogte!

MEER WETEN OVER KOZIJNEN, DEUREN EN DAKKAPELLEN?

Download onze brochure

Volledige naam
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Nog meer lezen?

Gerelateerde berichten: