15 augustus 2018
Kunststof dakkapel Knipping

Wat kost een dakkapel inclusief plaatsen?

De kosten voor het plaatsen van een dakkapel zijn altijd inbegrepen bij Knipping. Wat de kosten zijn, is onder meer afhankelijk van de grootte van de dakkapel, de soort dakkapel en extra opties waaruit u kunt kiezen.

De kosten van een dakkapel per meter

Die spreek redelijk voor zich: hoe groter uw dakkapel is, hoe hoger de kosten zullen zijn. Omdat Knipping dakkapellen op maat maakt, kunnen wij u geen standaard prijzen laten zien. Wel kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen, waarbij we aan de hand van uw wensen een prijs kunnen noemen.

Soorten dakkapellen

U kunt kiezen uit vijf verschillende modellen. Dankzij de speciale manier van zagen en voorbereiden, zijn de dakkapellen uiterst duurzaam. Hierdoor hebben agressieve milieu- en zoutinvloeden langs de kust bijvoorbeeld geen invloed.

De modellen

kunststof dakkapel knipping Model 1

Model 1

kunststof dakkapel knipping Model 2

Model 2

kunststof dakkapel knipping Model 3

Model 3

kunststof dakkapel knipping Model 4

Model 4

kunststof dakkapel knipping Model 5

Model 5

Kunststof dakkapel op maat

Het is niet ongebruikelijk dat u naast het standaardmodel wat meer persoonlijke wensen heeft. Hiervoor zijn verschillende aanpassingen mogelijk:

  • Regulier dubbelglas vervangen door warmtewerend glas. Warmtewerend glas heeft een zeer hoge isolatiewaarde en is maar liefst 72% warmtewerend.
  • Ingebouwde zonwering. Wij kunnen een rolluik of screen vrijwel onzichtbaar wegwerken.
  • Zonnepanelen. Voor nog meer rendement van uw investering.

Meerwaarde van een dakkapel

Zorgt een kunststof dakkapel voor meerwaarde van uw huis? Vraag het aan tien makelaars en hun antwoord luidt unaniem ‘ja’. Dankzij een dakkapel stijgt de waarde van uw huis. Een kunststof dakkapel is een investering die u al in gemiddeld drie jaar terugverdient.

Wanneer heb je een vergunning nodig voor een dakkapel?

Dit is onder andere afhankelijk van de plaatsing, het model en de afmetingen. Lees alles over het vergunningsvrij plaatsen van een dakkapel.