14 november 2017
Kunststof raamkozijn

Kunststof kozijnen

Nieuwe kozijnen

U bent op zoek naar nieuwe kozijnen of wilt uw kozijnen vervangen. Deze kozijnen moeten wel bij de stijl van uw huis passen. Zowel qua vorm als qua kleur. Veel mensen kiezen tegenwoordig voor kunststof kozijnen. Hoe beslist u wat de juiste kozijnen zijn voor uw woning?

Kozijnen op maat

Als u uw kozijn op maat wilt laten maken heeft u veel variatiemogelijkheden. Zo weet u zeker dat het kozijn altijd bij uw huis past.

  • Een aluminium buitenlaag zorgt voor de gewenste uitstraling
  • In meer dan 200 kleuren leverbaar
  • Met een glanzende, matte of structuurlaag
  • 100% passend bij de uitstraling van uw woning

“Uit een zout-water-test, waarbij ze kozijnen 3.000 uur besproeien met zout water, is geen aantasting te zien.”

Isolatiewaarde kunststof kozijnen

De isolatiewaarde van kunststof is enorm hoog. Met de juiste afwerking profiteert u hier extra van. Kunststof kozijnen zijn als enige volledig geschikt voor een passiefhuis. Met andere woorden: een energieneutraal huis. Dit label krijgt een woning als het niet meer dan 15 kWh/m2 per jaar verbruikt.

Onderhoud kunststof kozijnen

Kunststof kozijnen zijn zo goed als onderhoudsvrij. U hoeft uw kozijnen niet meer te schilderen, wat enorm scheelt in onderhoudskosten. Het enige wat u hoeft te doen is ze af en toe schoonmaken.

“Bespaar op kosten met drielaags isolatieglas en warmtewerend glas”

Inbraakbeveiliging

Bij kunststof raamkozijnen kunt u met een gerust hart ventileren. Dit is te danken aan de veilige ventilatie. Van buitenaf lijkt het alsof uw raam gesloten is, terwijl het raam in de veilige ventilatiestand open staat. Het raam heeft vijf kiepstanden plus een continu ventilatiestand. Dat is een van de redenenen waarom deze kozijnen voldoen aan het Politiekeurmerk Veilig Wonen.

Soorten kunststof kozijnen

Kunststof kozijnen zijn er in vele soorten en maten. Daarom kunt u kozijnen op maat laten maken. Precies zoals u voor ogen heeft.

  • Deurkozijnen en raamkozijnen
  • Vijf kozijnmodellen
  • 220 verschillende RAL kleuren
  • Drie soorten structuur

Extra voordelen

Bij de aankoop van kunststof kozijnen bent u een stap dichter bij meer comfort. Om dit comfort optimaal te maken, zijn er toevoegingen voor uw ramen.

Warmtewerend glas

Het voornaamste voordeel is dat warmtewerend glas 72% van de zonnewarmte buiten houdt. DIt maakt andere warmtewering, zoals screens, rolluiken of airco overbodig.

Raamdecoratie

Nieuwe kozijnen en dan moeten boren voor raamdecoratie. Dat is natuurlijk zonde. Daarom is er raamdecoratie met magnetische bevestiging. Met een magneet- en een staalband bevestigt u zo de raamdecoratie op het kozijn.

Inside color

De binnenkant van de kozijnen een andere kleur dan de buitenkant? Geen probleem. Met de nieuwste technologieën is dit mogelijk.

Rolluiken

Als u toch rolluiken wilt, ga dan voor ingebouwde rolluiken. Deze zijn één met uw kozijn. Ook is het goed voor inbraakveiligheid.

Kozijnen showroom

Wilt u al deze informatie met eigen ogen bezichtigen? Wij nodigen u uit in één van onze showrooms. Daar kunt u alle kozijnen zien, voelen en zelf beoordelen. We staan klaar om al uw vragen te beantwoorden.