Welke raamdecoratie heeft Knipping?

Gepubliceerd op: 15 september 2020

Bij aanschaf van Knipping kozijnen, deuren of dakkapellen kunt u ook direct kiezen voor bijpassende raamdecoratie. Zowel aan de binnenzijde als buitenzijde. Zo is alles in één keer compleet.

Montage zonder boren

Plisségordijnen en jaloezieën zijn compleet geïntegreerd in een aluminium frame. Dit frame monteren we door middel van een magneet- en staalband op het kozijn.

De raamdecoratie bevindt zich met het frame tussen de glaslatten van het kozijn, wat zorgt voor een nagenoeg vlak geheel. Een bijkomend voordeel is dat de raamdecoratie in kiepstand strak tegen het glas blijft zitten.

Wilt u het raam reinigen? Dan kunt u het frame eenvoudig van het kozijn losmaken en weer terugplaatsen.

Plisségordijnen (Splendid Pliss)

Plisségordijnen zijn gordijnen met plooien, ook wel plissé genoemd. Dit gordijn heeft geïntegreerde handgrepen, waardoor u het in iedere gewenste stand kunt positioneren. U kunt het gordijn twee kanten op verplaatsen: zowel top-down als bottom-up.

Dankzij het unieke vergrendelsysteem is het mogelijk dit product tot 2×2 meter (hxb) groot te produceren. Zo is het voor bredere kozijnen ook toepasbaar.

De stoffen zijn leverbaar in diverse stofkleuren en stofsoorten. Van decoratief tot verduisterend. Bij de decoratieve- en niet doorschijnende stoffen zijn de touwtjes altijd zichtbaar door het stof heen. Bij de andere stoffen is dit niet het geval.

 • Eenvoudig te verwijderen en terug te plaatsen (zonder boren). Dankzij montage met magneet- en staalband op het kozijn.
 • In iedere gewenste stand te positioneren: top-down en bottom-up. Dankzij geïntegreerde handgrepen.
 • Ook toepasbaar op bredere kozijnen. Tot 2×2 meter.
 • Van decoratief tot verduisterend. Verkrijgbaar in verschillende stoffen en kleuren.

Jaloezieën(Latende)

Jaloezieën zijn horizontale stroken en verkrijgbaar in verschillende materialen en breedtes. De aluminium lamellen van de jaloezie hebben een breedte van 25 mm (2,5 cm). Deze kunt u bedienen met een kunststof lip aan de trekbalk. U kunt deze jaloezieën alleen verticaal bedienen.

De trekbalk is altijd voorzien van een standaard kleur onderlijst. Deze kan afwijken van het frame.
Onze jaloezieën zijn vochtbestendig en daarmee uitermate geschikt voor badkamers. Ze hebben een maximale breedte van 1600 mm (1,6 meter) en maximale hoogte van 2000 mm (2 meter). U kunt kiezen uit 14 kleuren.

 • Eenvoudig te verwijderen en terug te plaatsen. Dankzij montage met magneet- en staalband op het kozijn (zonder boren).
 • Standaard kleur onderlijst. Kan afwijken van de kleur van het frame.
 • Vochtbestendig. Uitermate geschikt voor badkamers.
 • Geschikt voor grote ramen. Tot 1,6×2 meter.
 • Verschillende stijlmogelijkheden. Keuze uit 14 kleuren.

Jaloezieën tussen glas


Horizontale jaloezieën tussen glas (handbediend of elektrisch) zijn ideaal: u hoeft ze nooit af te stoffen en het neemt ook geen extra ruimte in op de vensterbank. Tevens zijn ze zonwerend. U kunt bij Knipping kiezen uit vele kleuren en breedtes.

Rolluiken aan de buitenzijde

Besluit u direct rolluiken aan de buitenzijde aan te schaffen? Dan kunnen wij hiermee rekening houden tijdens het productieproces. Het is namelijk mogelijk de rolluiken te integreren in het kozijn.
Daarbij kunt u kiezen uit handbediende of elektrische rolluiken. U heeft keuze uit alle RAL-kleuren.

Vliegenhorren

Vliegenhorren die perfect in uw kozijn, deur of schuifpui passen? En waarbij u raam ook nog open kan? Wij maken uw vliegenhorren precies op maat. Alle RAL kleuren zijn mogelijk.
Mogelijkheden:

 • Inzethorren voor de draaikiepramen
 • Plisséhorren voor de deuren en schuifpuien

Vragen over raamdecoratie bij Knipping?

Wij helpen u graag bij de beste keuze voor uw raamdecoratie. Neem contact met ons op of kom vrijblijvend langs in onze showroom.

MEER WETEN OVER KOZIJNEN, DEUREN EN DAKKAPELLEN?

Download onze brochure

Volledige naam
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.