Ontdek de voordelen van Knipping Tuindeuren

Gepubliceerd op: 21 juli 2023

Als je op zoek bent naar tuindeuren die perfect passen bij jouw woning, een uitstekende isolatie bieden en bovendien een stijlvolle uitstraling hebben, dan zijn de Knipping tuindeuren de ideale keuze. Ontdek hier de vele voordelen die deze maatwerk tuindeuren te bieden hebben.


1. Maatwerk op zijn best

Bij Knipping is maatwerk de standaard. Dit betekent dat specifieke wensen qua breedte en hoogte vaak mogelijk zijn. Elk product wordt gemaakt in hun eigen fabriek in Nederland, waardoor de hoogste kwaliteit en precisie gegarandeerd zijn.

Lees ook: Neem jij tuindeuren of een schuifpui? Dit zijn de voor- en nadelen!

2. Creëer jouw ideale uitstraling

Knipping tuindeuren bieden eindeloze mogelijkheden om de perfecte uitstraling te creëren die past bij jouw woning. Of je nu een klassieke of moderne look wilt, Knipping maakt het mogelijk. De unieke combinatie van een isolerende kunststof kern met aluminium schaaldelen aan de buitenzijde biedt de vrijheid om te kiezen uit diverse ontwerpen en stijlen.

3. Beste isolatiewaarden

Dankzij de combinatie van kunststof en aluminium bieden Knipping tuindeuren uitstekende isolatiewaarden. Dit zorgt voor een comfortabele leefomgeving en draagt bij aan energiebesparing in huis.

4. Optimaal comfort met gepatenteerde magneetdorpel

Bij Knipping maken ze gebruik van een gepatenteerde magneetdorpel, waardoor je geen hoge opstap hebt en toch optimaal beschermd bent tegen kou en water. Hiermee geniet je van een naadloze overgang tussen binnen en buiten.

5. Kleuren op maat

Alle RAL kleuren zijn mogelijk voor de buitenzijde van de tuindeuren. Hierbij kun je kiezen tussen zijdeglans, mat of fijnstructuur coating voor de perfecte afwerking. Ook aan de binnenzijde zijn bijna alle kleuren mogelijk, zodat de tuindeuren naadloos aansluiten bij je interieur.

6. Landelijke uitstraling met roedes op het glas

Wil je een nog landelijkere uitstraling? Knipping biedt de mogelijkheid om jouw unieke tuindeuren te creëren door middel van roedes op het glas. Hierbij kun je kiezen uit verschillende designs en kleuren.

7. Slank en elegant design

De tuindeuren worden standaard uitgerust met rollenband scharnieren, wat zorgt voor een slankere en elegantere uitstraling. Deze scharnieren zijn verkrijgbaar in diverse kleuren, zodat ze mooi worden weggewerkt in het geheel.

8. Compleet met handige accessoires

Knipping tuindeuren kunnen helemaal compleet worden gemaakt met handige accessoires, zoals een plissé hordeur of raamdecoratie tussen het glas. Hiermee verhoog je het comfort en geniet je onbezorgd van frisse lucht in huis.

9. Veiligheid volgens politiekeurmerk

Veiligheid staat voorop bij Knipping. Standaard zijn de tuindeuren voorzien van een 5-punts vergrendeling voor optimale inbraakbeveiliging. Daarnaast is het mogelijk om te upgraden naar een 7- of 9-punts vergrendeling voor nog meer gemoedsrust.

Met Knipping tuindeuren kies je voor maatwerk, isolatie en stijl op zijn best. Geniet van de vrijheid om jouw ideale tuindeuren te ontwerpen en verrijk je woning met de perfecte combinatie van functionaliteit en esthetiek. Wil jij meer leren over de tuindeuren van Knipping? Download dan onze brochure eens!

MEER WETEN OVER KOZIJNEN, DEUREN EN DAKKAPELLEN?

Download onze brochure

Volledige naam
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Nog meer lezen?

Gerelateerde berichten: