Inside color: binnen andere kozijnkleur dan buiten

Gepubliceerd op: 6 april 2020

Kunststof kozijnen worden altijd geleverd in de basiskleur wit of crème. Dit past niet altijd bij de stijl van uw interieur. Zeker als u een industriële inrichting heeft, zijn deze lichte kleuren geen match. Knipping biedt daarvoor een oplossing: inside color. Hiermee kunt u de kozijnen aan de binnenzijde van een andere kleur voorzien dan de buitenzijde.

Natlak met fijnstructuur

Inside color is een watergedragen laksysteem met een fijne structuur in een matte uitvoering. Deze kan aan de binnenzijde van de kozijnen, deuren en schuifpuien worden aangebracht.
Het aanbrengen doen we in onze fabriek in een speciale daarvoor gemaakte spuitcabine. Zo bent u verzekerd van een super strakgelakt kozijn.

Voordelen van inside color

Het grootste voordeel is dat uw kozijnen perfect aansluiten op de stijl van uw interieur. U heeft keuze uit veel RAL-kleuren. Zo is er altijd wel een kleur die past bij uw smaak en bij de stijl van uw woning.

Daarnaast zijn de verstekhoeken (zie foto) niet meer zichtbaar. Hierdoor ogen uw kozijnen super strak en passen perfect bij een stoere uitstraling.

Verder poedercoaten we de scharnieren van de buitendeur in dezelfde kleur als de inside color van uw kozijn. Zo vallen de scharnieren ook niet meer op.

Bovendien kiezen we bij inside color altijd voor verdekliggend beslag bij draaikiepramen: we bouwen de scharnieren onzichtbaar in de kozijnen, zodat deze aan de binnenkant niet zichtbaar zijn. Dit zorgt voor een extra strakke uitstraling.

Beschadiging? Geen probleem

Natlak is uitermate geschikt voor de binnenzijde van uw kozijnen, deuren of schuifpui, omdat de binnenzijde niet onderhevig is aan weersinvloeden.

Stoot u er toch per ongeluk tijdens het schoonmaken tegenaan? Of heeft u (klein)kinderen die tijdens het spelen ook uw kozijnen meenemen? Geen probleem. Kleine beschadigingen zijn gemakkelijk bij te werken met een bijtipstift. Deze kunt u bij ons bestellen.

Onderhoud: alleen schoonmaken

Inside color blijft jarenlang mooi. U hoeft dus niet iedere zoveel jaar te schilderen. Dankzij het gladde oppervlak blijft er niet veel vuil hangen, dus af en toe schoonmaken met een natte of droge doek is voldoende.

Let op: ga niet met schuurmiddel aan de slag! Hiermee tast u de beschermende coating van de natlak aan, waardoor de lak sneller beschadigt.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Bij Knipping is de keuze reuze. Zowel aan de buitenzijde als aan de binnenzijde zijn er veel ontwerpmogelijkheden. Wij helpen u graag bij het maken van de beste keuze voor uw woning. Download onze brochure voor meer informatie en inspiratie of kom vrijblijvend langs in onze showroom.

MEER WETEN OVER KOZIJNEN, DEUREN EN DAKKAPELLEN?

Download onze brochure

Volledige naam
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.