Van inmeten tot genieten: Hoe wordt een schuifpui geplaatst?

Gepubliceerd op: 4 juli 2023

Hoe wordt een schuifpui geplaatst

De beslissing om een nieuwe schuifpui te installeren is genomen, en je kijkt uit naar de vele voordelen die het met zich mee zal brengen. Maar hoe verloopt eigenlijk het proces van inmeten tot de uiteindelijke plaatsing van de schuifpui? We nemen je graag mee door het stappenplan.


1. Inmeten op maat

Voordat we een schuifpui in productie nemen, zorgen we ervoor dat alles precies past in jouw woning. Onze vakmensen komen bij jou thuis langs om alle maten exact op te meten. Je hoeft je dus geen zorgen te maken dat de schuifpui niet zal passen. We nemen de tijd om alle details te bespreken en eventuele specifieke wensen op te nemen.

Lees ook: Een schuifpui kiezen waar let je allemaal op?

2. Voorbereidingen en voortgangscontrole

Voor de montagedatum houden we contact om de voortgang en benodigde voorbereidingen door te nemen. Een belangrijk aspect is de ruimte rondom de plaats waar de schuifpui komt. Een vrije en toegankelijke ruimte is cruciaal voor een soepele installatie. We voorzien je van duidelijke instructies om ervoor te zorgen dat alles klaar is voor de plaatsing.

3. De montagedag

Het moment is daar: de montage dag. We zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes is voorbereid. Voordat we starten, demonteren we indien nodig de oude schuifpui of tuindeuren, en voeren deze af, tenzij anders afgesproken. Hierdoor ben je verzekerd van een vlekkeloze en professionele installatie.

4. Soepel plaatsen met een kraan

De meeste schuifpuien worden geplaatst met behulp van een kraan. Zelfs als de plaatsing op een moeilijk bereikbare plek is, is dit vaak geen probleem. We hebben ervaren professionals die weten hoe ze dit soepel en veilig kunnen uitvoeren.

5. Montage in 1 dag

De installatie van een schuifpui is vaak verrassend snel. In de meeste gevallen kunnen we de montage in één dag afronden. Aan het einde van de dag kun je al genieten van het overvloedige licht en het ruimtelijke gevoel dat de nieuwe schuifpui met zich meebrengt.

Klaar om te Genieten

Met de schuifpui perfect op zijn plaats, kun je nu volop genieten van de nieuwe toevoeging aan je woning. Laat het daglicht overvloeien en ervaar het naadloze samenspel tussen binnen en buiten. Je zult merken dat de schuifpui niet alleen visueel indrukwekkend is, maar ook een functionele en energiezuinige upgrade voor je huis betekent.

Bij Knipping nemen we alle stappen zeer serieus, van inmeten tot plaatsing, om ervoor te zorgen dat jouw nieuwe schuifpui perfect past en klaar is om te schitteren in jouw woning. We zijn er trots op dat we onze klanten kunnen voorzien van maatwerkoplossingen die het dagelijkse leven verrijken met licht, ruimte en comfort.

MEER WETEN OVER KOZIJNEN, DEUREN EN DAKKAPELLEN?

Download onze brochure

Volledige naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.