KNIPPING ZWAAGDIJK

Knipping – Showroom en Fabriek
Zwaagdijk 304
1682 NS Zwaagdijk Oost
Routebeschrijving >

Tel.: 0229 – 26 12 95
E-mail: info@knipping.nl
Klik hier voor info over service

Showroom Zwaagdijk bezoeken?

Graag plannen we een vrijblijvende afspraak met u

Wij werken in de showroom op afspraak, zodat wij voldoende tijd voor u beschikbaar hebben om u goed te adviseren en inspiratie op maat kunnen bieden.

Openingstijden kantoor & fabriek:
maandag t/m vrijdag 8:00-17:00 uur

Openingstijden showroom:
Wij werken op afspraak

Zie afspraak formulier links

De showroom

U bent van harte welkom in de grootste Knipping showroom uit de regio. Onze showroom in Zwaagdijk Oost is gunstig gelegen tussen Hoorn en Enkhuizen. In onze showroom voorzien wij u graag van alle informatie. In een warme ambiance presenteren wij u de nieuwste modellen kozijnen, deuren, tuindeuren, schuifpuien en dakkapellen. U treft vele ideeën om uw huis te verfraaien, te isoleren, onderhoudsvrij en comfortabeler te maken. De familie Wiering en medewerkers begeleiden u graag persoonlijk bij het maken van de juiste keuze en geven antwoord op al uw vragen.

Na uw bezoek aan de showroom komt onze adviseur graag bij u thuis voor een vrijblijvend advies, we maken gelijk bij u thuis een prijsopgave.

Bel voor het maken van een vrijblijvende afspraak naar tel. 0229-261295, of stuur een e-mail naar showroom@knipping.nl of vul het contactformulier in, we nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.