Showroom Knipping Hoofdvestiging

Ontdek onze Knipping producten in Zwaagdijk

Contactgegevens

   0229-261295

   info@knipping.nl

   Zwaagdijk 304, 1682 NS, Zwaagdijk Oost

Openingstijden

Onze showroom in Zwaagdijk is geopend, zowel met als zonder afspraak. Iedereen krijgt van ons persoonlijke aandacht, maar het is erg druk. Wilt u zeker zijn van een uitgebreide rondleiding? Plan dan hier een afspraak in.

Openingstijden showroom

maandag t/m vrijdag 10:00-16:30 uur
zaterdag: 10:00-14:00 uur

Openingstijden kantoor & fabriek

maandag t/m vrijdag 8:00-17:00 uur

Meer over Knipping Hoofdvestiging

Je bent van harte welkom in de grootste Knipping showroom uit de regio. Onze showroom in Zwaagdijk Oost is gunstig gelegen tussen Hoorn en Enkhuizen. In onze showroom voorzien wij je graag van alle informatie. In een warme ambiance presenteren wij u de nieuwste modellen kozijnen, deuren, tuindeuren, schuifpuien en dakkapellen. Je treft vele ideeën om je huis te verfraaien, te isoleren, onderhoudsvrij en comfortabeler te maken. De familie Wiering en medewerkers begeleiden je graag persoonlijk bij het maken van de juiste keuze en geven antwoord op al je vragen.

Na je bezoek aan de showroom komt onze adviseur graag bij je thuis voor een vrijblijvend advies, we maken gelijk bij je thuis een prijsopgave.

Bel voor het maken van een vrijblijvende afspraak naar tel. 0229-261295, of stuur een e-mail naar showroom@knipping.nl of vul het contactformulier in, we nemen dan zo spoedig mogelijk contact met op.