ONZE LOCATIE

Knipping – Showroom en Fabriek
Zwaagdijk 304
1682 NS Zwaagdijk Oost
Tel.: 0229 – 26 12 95
email: info@knipping.nl
Klik hier voor info over service

Openingstijden:
Kantoor & Fabriek:
maandag t/m vrijdag 8:00-17:00 uur

Openingstijden showroom:
maandag t/m vrijdag 10:00-17:00 uur
zaterdag 12:00-16:00 uur

KNIPPING ZWAAGDIJK

U bent van harte welkom in de grootste Knipping showroom uit de regio. Onze showroom in Zwaagdijk Oost is gunstig gelegen tussen Hoorn en Enkhuizen. In onze showroom voorzien wij u graag van alle informatie. In een warme ambiance presenteren wij u de nieuwste modellen kozijnen, deuren, tuindeuren, schuifpuien en dakkapellen. U treft vele ideeën om uw huis te verfraaien, te isoleren, onderhoudsvrij en comfortabeler te maken. De familie Wiering begeleidt u graag persoonlijk bij het maken van de juiste keuze en geeft antwoord op al uw vragen. Loop gerust eens binnen voor een lekkere kop koffie of thee.

Bent u niet in de gelegenheid om een bezoek aan onze showroom te brengen? Uiteraard komt onze adviseur graag bij u thuis voor een vrijblijvend advies, we maken gelijk bij u thuis een prijsopgave.

Bel voor het maken van een vrijblijvende afspraak naar tel. 0229-261295, of stuur een e-mail naar d.komen@knipping.nl of vul het contactformulier in, we nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

FOTO'S