Knipping Noord

Knipping Noord
Frisaxstraat 12
8471 ZW Wolvega
Tel.: 06- 19745417
Routebeschrijving >

Openingstijden

 

De Knipping showroom in HomeCenter kunt u tijdens de openingstijden bezoeken.
Voor een gesprek met een verkoop adviseur maken wij graag een afspraak met u.
Bel voor een afspraak 06-19745417

 

De showroom

Knipping is ook in Friesland de specialist als het gaat om kunststof kozijnen, tuindeuren en dakkapel. Bent u op zoek naar een dakkapel specialist nabij Heerenveen of Leeuwaren? In het Home Center te Wolvega, tussen Heerenveen en Meppel, kunt u de Knipping showroom bezoeken en de kunststof kozijnen, deuren, schuifpui en dakkapel bekijken. Van woensdagmiddag tot en met zaterdagmiddag is onze specialistische adviseur aanwezig. Hij of zij helpt u graag uw specifieke vragen te beantwoorden. Wellicht wilt u meer informatie over de vervanging van uw huidige kozijnen door kunststof kozijnen of wilt u meer weten over de plaatsingstermijn of afwerking van een nieuwe dakkapel? De medewerkers van Knipping Wolvega staan u graag te woord.

Nieuwe kunststof kozijnen, deuren, schuifpui of dakkapel? Knipping Friesland, te Wolvega, heeft het!
De showroom van Knipping Friesland bevind zich op de begane grond van het Home Center. Hier kunt u niet alleen op zoek naar de perfecte dakkapel nabij Leeuwarden, ook een passende tuindeur of kunststof kozijn is snel gevonden. Knipping maakt alle producten in eigen fabriek, geheel op maat. Zo kunt u er zeker van zijn dat u een perfect product in handen heeft.

Knipping is innovatief op vele gebieden; zo zijn de deuren voorzien van een unieke magneetstrip waarbij tocht geen kans maakt. Het dak van de Knipping kunststof dakkapel is slechts 13 cm dik voor maximale sta-ruimte en toch perfect geïsoleerd. Wat dacht u van kunststof kozijnen, in vele maten en soorten leverbaar met de keuze uit 220 kleuren en zelfs geschikt voor Passief Wonen!
U kunt bij Knipping rekenen op garantie op de producten en montage.

Wij heten u van harte welkom in onze showroom bij woonboulevard Home Center, begane grond!