Kozijnen in Wolvega

Ontdek onze kozijnen, deuren en dakkapellen bij Knipping Friesland

Contactgegevens

   06-19745417

   info@knippingfriesland.nl

   Frisaxstraat 12, 8471 ZW , Wolvega

Openingstijden

Ma t/m vrij: 8:00 – 17:00 uur

Showroom (wij werken op afspraak):
Ma t/m vrij: 10:00 – 17:00 uur
Zaterdag: 10:00 – 14:00 uur

Kozijnen van Knipping Friesland

Knipping is ook in Friesland de specialist als het gaat om kunststof kozijnen, tuindeuren en dakkapel. Ben je op zoek naar een dakkapel specialist nabij Heerenveen of Leeuwaren? In het Home Center te Wolvega, tussen Heerenveen en Meppel, kun je de Knipping showroom bezoeken en de kunststof kozijnen, deuren, schuifpui en dakkapel bekijken. Je kunt een afspraak maken in onze showroom voor uitgebreide uitleg. Wij helpen graag om specifieke vragen te beantwoorden. Wellicht wil je meer informatie over de vervanging van huidige kozijnen door kunststof kozijnen of wil je meer weten over de plaatsingstermijn of afwerking van een nieuwe dakkapel? De medewerkers van Knipping Wolvega staan je graag te woord.

Nieuwe kunststof kozijnen, deuren, schuifpui of dakkapel? Knipping Friesland, te Wolvega, heeft het!
De showroom van Knipping Friesland bevind zich op de begane grond van het Home Center. Hier kun je niet alleen op zoek naar de perfecte dakkapel nabij Leeuwarden, ook een passende tuindeur of kunststof kozijn is snel gevonden. Knipping maakt alle producten in eigen fabriek, geheel op maat. Zo kun je er zeker van zijn dat je een perfect product in handen heeft.

Knipping is innovatief op vele gebieden; zo zijn de deuren voorzien van een unieke magneetstrip waarbij tocht geen kans maakt. Het dak van de Knipping kunststof dakkapel is 18 cm dik en toch maximale sta-ruimte en perfect geïsoleerd. Wat dacht u van kunststof kozijnen, in vele maten en soorten leverbaar met de keuze uit 220 kleuren en zelfs geschikt voor Passief Wonen!
Je kunt bij Knipping rekenen op garantie op de producten en montage.

Wij heten je van harte welkom in onze showroom bij woonboulevard Home Center, begane grond!

kom langs in de showroom

Maak een afspraak

Onze dienstverlening stopt niet na het leveren en installeren van de producten. Wij denken graag verder met je mee.