Tuindeuren met kozijn: zo krijg je de stijl die past bij jouw huis

Gepubliceerd op: 26 september 2023

Kunststof kozijnen zwembad

Je tuindeuren kunnen het aanzicht van de woning flink beïnvloeden. De juiste tuindeuren kunnen zorgen voor een oase van rust in huis, of een prachtige verbinding tussen je achtertuin en het interieur. De mogelijkheden zijn ook nog eens eindeloos. Laten we eens kijken hoe jij de stijl vindt die past bij jouw huis.


Welke stijl heeft jouw woning?

Er zijn veel verschillende woningstijlen, met ieder unieke kenmerken. Denk aan

  • Moderne woningen 
  • Traditionele woningen
  • Landelijke woningen
  • Vakantiehuizen
  • Moderne villa’s
  • Historische woningen
  • Woonboerderijen
  • Rijtjeshuizen
  • Ecologische woningen

Allemaal hebben ze hun eigen stijlen, en bij die stijlen passen weer andere soorten tuindeuren, kozijnen, dakkapellen en deuren. Dus, welke tuindeuren passen bij welke woonstijl?

Lees ook: Kunststof kozijnen: alles wat je moet weten!

Tuindeuren voor moderne woningen, villa’s en ecologische woningen

Woon jij in een van deze soort woningen? Ga dan voor strakke en moderne tuindeuren. Op ons moodboard kun je een goede impressie krijgen van hoe deze tuindeuren eruit zien. Ook industriële tuindeuren kunnen geweldig bij jouw woning passen! 

tuindeuren knipping industrieel

Traditionele woningen, monumentale panden, historische woningen

Woon jij in een van deze soort woningen? Bekijk dan in ons moodboard eens de Jaren 30 tuindeuren. Deze klassieke stijl past vandaag de dag nog steeds prachtig bij het juiste huis!

tuindeuren knipping jaren dertig

Vakantiehuizen, rijtjeshuizen en ook moderne huizen

Jazeker, waar jij naar op zoek bent zijn de basic / natuurlijke tuindeuren. Je treft prachtige foto’s hier in ons moodboard. 

tuindeuren basic natuurlijk

Woonboerderijen, landelijke woningen of monumentale woningen

Het kan niet missen, woon jij in een van deze soort woningen? Ga dan voor een landelijke of klassieke stijl. Mogelijk met roeden op het glas als geweldige toevoeging! Ook hier hebben we een mooie impressie voor je klaar staan in ons moodboard

knipping kozijnen landelijk klassiek

Waar kan ik de kozijnen van van Knipping bekijken?

Knipping heeft meerdere showrooms door heel Nederland. Zo is er altijd een showroom bij jou in de buurt. In de showroom bespreken we graag alle vragen en wensen onder het genot van een kop koffie. Geheel vrijblijvend.

Waar kan ik meer informatie vinden over de kozijnen van Knipping?

Ben jij al overtuigd? Of wil je misschien meer leren over de technische aspecten? Daarvoor kun je terecht op de pagina ‘’technische details’’ zodat jij echt alles, maar dan ook alles weet over kunststof kozijnen! Wil je meer leren over de kozijnen en de andere producten van Knipping? Download dan onze brochure.

MEER WETEN OVER KOZIJNEN, DEUREN EN DAKKAPELLEN?

Download onze brochure

Volledige naam
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.