U bespaart op energieverbruik en op onderhoud. De energiebesparing is afhankelijk van de isolatiekwaliteit van uw woning. We kunnen daarom geen gekwantificeerde besparing opgeven.

Volgens eigenaren van Knipping kozijnen, deuren, dakkapellen, tuindeuren en/of schuifpuien neemt de hoeveelheid buitengeluid, vocht en tocht direct voelbaar af.

Het beste is om voor en na plaatsing een isolatiemeting uit te  voeren, zodat u kunt vergelijken. En zodat je wellicht een gunstiger energielabel krijgt.

Een gunstiger energielabel is van toenemende invloed op de waarde van uw woning bij verkoop. Zeker als de woningen in de toekomst ‘van het gas af’ gaan, is een goede isolatiewaarde van de woning cruciaal.

In onderhoud is de besparing gemakkelijker aan te geven. U heeft geen kosten meer voor het schuren en schilderen of repareren van uw oude kozijnen, deuren dakkapellen, tuindeuren of schuifpuien. Na zelfs 50 jaar zien de Knipping-producten er nog uit als nieuw. Bovendien pleeg je een veel minder grote aanslag op het milieu als je geen schuur- of schilderwerk meer hoeft uit te voeren.