KNIPPING ZEIST - VAN WEES

Knipping van Wees
Slotlaan 100
3701 GP Zeist
Routebeschrijving >

Tel.: 030 – 304 00 17

Openingstijden

In verband met het coronavirus hebben wij besloten onze showroom uitsluitend op afspraak open te stellen. U kunt een afspraak inplannen door ons te bellen of te mailen: 030-3040017 of info@vanweesbv.nl.

De montages gaan, in overleg met onze klanten, gewoon door.

Knipping Wolvega

De showroom

Kwalitatieve kunststof kozijnen te Zeist in moderne, klassieke, nostalgische of tijdloze stijl vind u in de showroom bij van Wees B.V. Van Wees is erkend dealer van de Knipping producten en door de ideale ligging van de showroom, tussen Utrecht en Amersfoort, kunt u de kunststof kozijnen zelf komen bewonderen.

Van Weest in Zeist heeft een uitgebreid assortiment kunststof kozijnen en is hierdoor een specialist op het gebied van advies, levering en plaatsing van uw nieuwe kozijnen.

De fabriek nabij Enkhuizen maakt de kunststof kozijnen met aluminium schaaldelen. Deze schaaldelen kunnen in elke kleur gespoten worden. Door deze combinatie zijn de kunststof kozijnen nagenoeg onderhoudsvrij! Tevens worden de kunststof kozijnen voorzien van perfecte isolatie en hang/sluitwerk. Veilig en duurzaam tegelijk!