ONZE LOCATIE

Knipping van Wees
Slotlaan 100
3701 GP Zeist
Tel.: 030 – 304 00 17

Openingstijden showroom
Zaterdag: 11:00 – 17:00 uur

Wegens extreme aanhoudende drukte en omdat wij ernaar streven al onze klanten naar tevredenheid van dienst te zijn, zijn wij genoodzaakt om onze openingstijden aan te passen.

Op zaterdag zijn wij geopend van 11.00 tot 17.00uur, waarbij wij u adviseren van tevoren een afspraak in te plannen. Op andere dagen zijn wij ook graag op afspraak beschikbaar voor u.

Natuurlijk bent u nog altijd van harte welkom in onze showroom aan de Slotlaan 100 te Zeist, maar wij verzoeken u om daarvoor vooraf een afspraak in te plannen.

U kunt dit doen door telefonisch contact met ons op te nemen: 030-3040017 of door een e-mail te sturen naar info@vanweesbv.nl.

Afspraken inplannen en telefonisch contact is mogelijk op dinsdag, donderdag, vrijdag en zaterdag.

Wij hopen dat wij op uw begrip kunnen rekenen en dat wij u binnenkort mogen begroeten in onze showroom.

VAN WEES BV

Kwalitatieve kunststof kozijnen te Zeist in moderne, klassieke, nostalgische of tijdloze stijl vind u in de showroom bij van Wees B.V. Van Wees is erkend dealer van de Knipping producten en door de ideale ligging van de showroom, tussen Utrecht en Amersfoort, kunt u de kunststof kozijnen zelf komen bewonderen. Van Weest in Zeist heeft een uitgebreid assortiment kunststof kozijnen en is hierdoor een specialist op het gebied van advies, levering en plaatsing van uw nieuwe kozijnen. De fabriek nabij Enkhuizen maakt de kunststof kozijnen met aluminium schaaldelen. Deze schaaldelen kunnen in elke kleur gespoten worden. Door deze combinatie zijn de kunststof kozijnen nagenoeg onderhoudsvrij! Tevens worden de kunststof kozijnen voorzien van perfecte isolatie en hang/sluitwerk. Veilig en duurzaam tegelijk!

FOTO'S

Knipping Wolvega