Knipping van Es

KNIPPING VAN ES

Knipping van Es
2e Poellaan 18
2161 CJ Lisse
Routebeschrijving >

Wilt u een showroombezoek inplannen?
Vul het afspraak formulier in of bel
tel: 06- 211 727 99

Openingstijden

Van dinsdag t/m zaterdag nemen wij graag de tijd voor onze klanten.
Bel voor een afspraak naar 06-21172799

 

De showroom

Knipping is ook in Lisse de specialist als het gaat om kunststof kozijnen, tuindeuren en dakkapellen. Bent u op zoek naar een dakkapel specialist in Zuid-Holland? Bij Knipping van Es – Lisse kunt u de Knipping showroom bezoeken en onze kunststof kozijnen, deuren, schuifpuien en dakkapellen bekijken.

Onze adviseurs helpen u graag uw specifieke vragen te beantwoorden. Wellicht wilt u meer informatie over de vervanging van uw huidige kozijnen door kunststof kozijnen of wilt u meer weten over de plaatsingstermijn of afwerking van een nieuwe dakkapel? De medewerkers van Knipping van Es staan u graag te woord.

Nieuwe kunststof kozijnen, deuren, schuifpuien of dakkapellen? Knipping van Es in Lisse heeft het!
De showroom van Knipping van bevindt zich op hetzelfde terrein als Bouwbedrijf van Es. Hier kunt u niet alleen op zoek naar de perfecte dakkapel, ook een passende tuindeur of kunststof kozijn is snel gevonden. Knipping maakt alle producten in eigen fabriek, geheel op maat. Zo bent u ervan verzekerd dat u een perfect product in handen heeft.

Innovatieve producten
Knipping is innovatief op vele gebieden; zo zijn de deuren voorzien van een unieke magneetstrip waarbij tocht geen kans maakt. Het dak van de Knipping kunststof dakkapel is slechts 13 cm dik voor maximale sta-ruimte en toch perfect geïsoleerd. Wat dacht u van kunststof kozijnen, in vele maten en soorten leverbaar met de keuze uit 220 kleuren en zelfs geschikt voor Passief Wonen!

U kunt bij Knipping rekenen op garantie op de producten en montage.

Wij heten u van harte welkom in onze showroom in Lisse!