Projectbeschrijving

Ruud van Woersem was de eerste keer zo tevreden over de producten en de service van Knipping, dat hij besloot meer onderdelen te laten vervangen door Knipping-producten.

Vier keer Knipping

De eerste keer was in 2009. De houten schuifpui aan de achterkant was echt op. Wij wilden dat onderhoud niet meer, maar de kunststof kozijnen die we eerder zagen vonden we echt te lelijk. Tot we Knipping zagen.

“Knipping producten worden gemaakt uit een combinatie van een basisframe van kunststof en een buitenbekleding van aluminium. Daarmee kan Knipping elke vorm en kleur kozijnen maken. En dat ziet er dus echt mooi uit”

“Knipping was de eerste met een schuifpui waarin een bijzonder lichte rolmechaniek, warmtewerend glas en mooie kleuren waren verwerkt. En onderhoudsvrij! Toegegeven, ze zijn niet de goedkoopste, maar bij hun producten krijg je wel waar voor je geld.”

Van vader op dochter

Geen wonder dat de familie weer aan Knipping dacht toen de voordeur aan de beurt was. Daarna volgde de bijkeukendeur en de kozijnen. “En nu heeft onze dochter in haar woning uit 1975 een Knipping voordeur en badkamerraam laten plaatsen.”

Bij dat badkamerraam is gebruik gemaakt van een slim ventilatieluik. “In de toekomst wil ze graag een nieuwe dakkapel. Met de unieke dakconstructie die aan de binnenkant zo’n kwart meer lichtinval en stahoogte oplevert.

Continu verbeteren

“De familie Knipping, daar zit uitvindersbloed”, aldus de familie van Woersem. “Zij maken hun slogan ‘In elk opzicht de juiste investering’ 100% waar!”

Benieuwd wat Knipping voor u kan betekenen? Neem vrijblijvend contact op of vraag direct een offerte aan!

Projectdetails

Stijl
Opdrachtgever Familie van Woersem
Plaats Landsmeer