Projectbeschrijving

“Toen onze dakkapel gemonteerd was, bleek een gaashor gescheurd. En een draai-kiep-raam sloot niet goed af”, aldus een geschrokken Leonie Schutte. Zij en haar man Johan hadden gekozen voor een Knipping dakkapel aan de achterzijde van hun huis. “Juist door dit soort opleverpuntjes leer je de betere bedrijven kennen”, voegt ze er aan toe.

Verkopen of klanten helpen

“Goed verkopen lukt alleen als je een klant echt verder wil helpen.” Diana Komen weet uit ervaring dat klanten vaak om die reden terugkomen. “Onze klanten bestellen gemiddeld drie tot vier keer onderhoudsarme producten bij ons. Dat bereik je niet alleen met kwaliteit. als je klantenservice niet deugt, zijn mensen heel snel klaar met je. Daarom hechten we ook heel veel waarde aan nazorg. Maken we waar wat we als Knipping beloven?”

Knipping goede klantenservice en nazorg dakkapel

Klantenservice

Sascha Wiering, die verantwoordelijk is voor de planning en klantenservice, valt bij: “Mevrouw Schutte meldde het gescheurde horgaas een dag na de oplevering. Op dat moment weet je dat je maar één ding te doen staat: het probleem zo snel mogelijk oplossen. Die hor hebben we in de fabriek gerepareerd. Bij aflevering ontdekten we het niet goed sluitende draai-kiepraam. Dat kan in ons Hollandse klimaat een hoop kou schelen. Het raam hebben we ter plekke opnieuw afgesteld.”

Professioneel

Leonie tenslotte: “Wij kozen voor Knipping, omdat zij als enige een dakkapel leveren met zo’n hoog plafond en zulke hoge ramen. Dat komt alleen door hun gepatenteerde daksysteem.” Mede dankzij dit daksysteem kan Knipping een zeer hoge isolatiewaarde realiseren (standaard Rc 6) zonder dat dit ten koste gaat van de binnenruimte.

Echtgenoot Johan: “Ze monteren heel secuur tegen het dak aan. De ramen in onze dakkapel hebben een extra dichting. De totale isolatie is daardoor zo goed dat we nauwelijks extra hoeven te stoken om een warme kinderkamer voor onze kersverse tweeling te krijgen. En toen Knipping zo’n snelle nazorg leverde, werd onze ‘Oh, nee hè…’ vanzelf ‘Ja, zie je wel…!’, omdat je aan het begin al voelde dat je de juiste keuze had gemaakt.”

Benieuwd wat Knipping voor u kan betekenen? Neem vrijblijvend contact op of vraag direct een offerte aan!

Projectdetails

Stijl
Opdrachtgever Familie Schutte
Plaats Wervershoof