21 december 2017
kunststof strakke voordeuren

Kunststof buitendeuren

U bent op zoek naar nieuwe buitendeuren of wilt uw buitendeuren vervangen. Deze buitendeuren moeten wel bij de stijl van uw huis passen. Zowel qua vorm als qua kleur. Veel mensen kiezen tegenwoordig voor kunststof buitendeuren. Hoe beslist u wat de juiste buitendeuren zijn voor uw woning?

Kunststof en aluminium: 10 jaar garantie

Laten we beginnen met de voordelen van een buitendeur met kunststof en aluminium. Veel mensen leven met het idee dat duidelijk te zien is dat het buitendeur van kunststof is. Met kunststof is echter zoveel mogelijk, dat u het haast niet meer van hout kunt onderscheiden. Daarnaast heeft u 10 jaar garantie op dit type buitendeur. Dat is omdat wij geloven in de combinatie van kunststof en aluminium.

Buitendeuren op maat

Gaat of voor klassiek of modern? Voor een boerendeur of voor elegant? Met een buitendeur op maat heeft u veel mogelijkheden. Zo weet u zeker dat uw buitendeur altijd bij uw huis past.

  • Een aluminium buitenlaag zorgt voor de gewenste uitstraling
  • In meer dan 200 kleuren leverbaar
  • Met een glanzende, matte of structuurlaag
  • 100% passend bij de uitstraling van uw woning

Comfort door hoge isolatiewaarde

De isolatiewaarde van kunststof is enorm hoog. Met de juiste afwerking profiteert u hier extra van. Kunststof buitendeuren zijn als enige volledig geschikt voor een passiefhuis. Met andere woorden: een energieneutraal huis. Dit label krijgt een woning als het niet meer dan 15 kWh/m2 per jaar verbruikt.

Houd tijd over voor andere dingen

Kunststof buitendeuren zijn zo goed als onderhoudsvrij. U hoeft uw buitendeuren niet meer te schilderen, wat enorm scheelt in onderhoudskosten. Het enige wat u hoeft te doen is ze af en toe schoonmaken.

“U bespaart stookkosten met drielaags isolatieglas en warmtewerend glas”

Inbraakbeveiliging

Bij kunststof buitendeuren kunt u met een gerust hart ventileren. Dit is te danken aan de veilige ventilatie. Van buitenaf lijkt het alsof uw raam gesloten is, terwijl het raam in de veilige ventilatiestand open staat. Het raam heeft vijf kiepstanden plus een continu ventilatiestand. Dat is een van de redenenen waarom deze buitendeuren voldoen aan het Politiekeurmerk Veilig Wonen.

Buitendeurdorpel

In meeste gevallen wordt een bijpassende kunststof dorpel bij uw buitendeur geleverd. Zo sluit alles perfect op elkaar aan. Niet alleen qua beeld, maar ook qua comfort.

Soorten kunststof buitendeuren: op maat gemaakt

Kunststof buitendeuren zijn er in vele soorten en maten. Daarom kunt u buitendeuren op maat laten maken. Precies zoals u voor ogen heeft.

  • Met of zonder aluminium gietrooster
  • Meer dan 200 modellen
  • Granieten of hardstenen dorpel
  • 220 verschillende RAL kleuren

Maakt uw deur compleet

Bij de aankoop van kunststof buitendeuren bent u een stap dichter bij meer comfort. Om dit comfort optimaal te maken, zijn er toevoegingen voor uw ramen.

“Sleutel vergeten? Met een fingerprint scan ontgrendelt uw deur alleen bij uw aanraking.”

– Knipping Buitendeuren

Technische hoogstandjes

Sleutel vergeten? Geen probleem. Met de fingerprint scan ontgrendelt de deur alleen bij uw aanraking. Liever uw deur met uw smartphone bedienen? Dat is ook een optie.

Inside colour

Kies voor een andere kleur deur aan de binnenzijde. Zo past uw buitendeur perfect bij uw interieur.

Wat is de prijs van een kunststof buitendeur?

Iedere deur is op maat gemaakt. Daarom maken wij ook gratis een offerte op maat. Op basis van al uw wensen. Wilt u al deze informatie met eigen ogen bezichtigen? Wij nodigen u uit in één van onze showrooms. Daar kunt u alle buitendeuren zien, voelen en samen met ons creëren. We staan klaar om al uw vragen te beantwoorden.