28 maart 2018
Aluminium schuifpui wit

Aluminium tuindeuren en schuifpuien

Met de zomer in zicht gaat u weer meer nadenken over uw tuin. En niet geheel onbelangrijk: uw uitzicht daarop. Als u een nieuwe schuifpui of nieuwe tuindeuren overweegt, is het zeker de moeite waard om aluminium te overwegen. Waarom? Dat leest u hieronder.

“U heeft standaard 10 jaar garantie op onze tuindeuren en schuifpuien.”

Weinig onderhoud

Onze kozijnen hebben altijd een kunststof basis. Deze kozijnen kunt optioneel voorzien van aluminium schaaldelen. Aluminium kozijnen hoeft u niet te schilderen. De kozijnen zijn voorzien van een speciale kleurcoating die ongevoelig is voor weersinvloeden. Het kozijn trekt geen vuil aan en reageren niet op vervuilende stoffen in de lucht. Dit maakt dat een paar keer per jaar reinigen met lauw water volstaat.

Geheel op maat

Smal en lang of robuust en breed. Groen, geel, oranje of wit. Rechte of schuine stelkozijnen. U zegt het maar: alles is mogelijk. Doordat we aluminium in iedere gewenste kleur en vorm kunnen gieten, weet u zeker dat uw kozijnen perfect aansluiten op de uitstraling van uw woning.

Optimale isolatie

Dankzij de kunststof basis en de naadloze sluiting van aluminium, weet u zeker dat u goed geïsoleerde kozijnen heeft. Zowel thermische als geluidsisolatie.

Duurzaam en vormvast

Eerder zeiden we het al: aluminium kozijnen zijn niet gevoelig voor weersinvloeden. Het reageert niet op warmte en kou en op vervuilende stoffen in de lucht. Dit maakt dat aluminium kozijnen extra lang meegaan.

Geschikt voor grote glasoppervlakken

Doordat aluminium een hoge dichtheid heeft is het enorm stevig materiaal. Dit maakt dat u met minimaal kozijnoppervlak een maximaal glasoppervlak kunt ondersteunen. Hierdoor verliest u geen licht van buiten en profiteert u optimaal van uw glaswand.

Inbraakveilig

Aluminium brengt extra veiligheid met zich mee. Forceren is zo goed als onmogelijk. Dankzij een perfecte sluiting zijn kieren ook verleden tijd. Daarnaast biedt Knipping extra veiligheidsmogelijkheden: vergrendeling tot op 9 punten en veilige ventilatie.

10 jaar garantie

Wij zijn overtuigd van de kwaliteit en duurzaamheid van kunststof en aluminium. Daarom heeft u standaard 10 jaar garantie op onze aluminium kozijnen.

Bent u ook overtuigd?

Wij weten zeker dat u blij wordt van alle mogelijkheden en voordelen van aluminium kozijnen met kunststof basis. Heeft u toch nog vragen? Of bent u benieuwd wat het gaat kosten? Wij staan u graag te woord in onze showroom.