03 juli 2018
Kunststof kozijnen Knipping

Subsidie kunststof kozijnen 2018

Subsidie op kunststof kozijnen

Enige tijd geleden waren er verschillende subsidies voor nieuwe (kunststof) kozijnen. Daar is vandaag de dag zo goed als niets meer van over. Dit heeft zijn invloed op de kostprijs voor particulieren. En niet eens in negatieve zin. Omdat de leveranciers van kunststof kozijnen met elkaar moeten concurreren, zijn kunststof kozijnen tegenwoordig scherp geprijsd. Hieronder leest u in het kort de voordelen van kunststof kozijnen:

  • Optimale temperatuurs- en geluidsisolatie
  • Zo goed als onderhoudsvrij
  • Duurzaam, want ze gaan lang mee
  • Enorm inbraakveilig dankzij hoge u-waarde

Energiebespaarlening 2018

Dat er geen subsidie voor kunststof kozijnen meer bestaat, betekent niet dat u helemaal geen financiële tegemoetkoming meer krijgt. Met Energiebespaarlening kunt u energiebesparende maatregelen voor uw woning financieren. Dankzij de hoge isolatiewaarde van kunststof gelden kunststof kozijnen ook als energiebesparende maatregel. U kunt lenen onder zeer gunstige voorwaarden: lage rente en tussentijds boetevrij aflossen.

Energiebespaarlening aanvragen

De Energiebespaarlening is een aantrekkelijke mogelijkheid om energiebesparende investeringen in of aan uw eigen huis te kunnen financieren. Daarbij draagt u ook nog bij aan waardebehoud van uw woning én is het goed voor het milieu! Een Energiebespaarlening aanvragen?