28 oktober 2019
Knipping Kozijnen Elegance

Kunststof kozijnen laten plaatsen

Met de aanschaf van kunststof kozijnen profiteert u direct van een hogere isolatiewaarde en lagere energiekosten. De kunststof kozijnen van Knipping monteren we zonder stelkozijnen, wat zorgt voor een unieke afdichting. Hierdoor krijgt tocht geen kans.

Daarnaast hebben Knipping-kozijnen een unieke middendichting. Hiermee profiteert u van extra hoge isolatie, inbraakveiligheid, naadloze sluiting en continue functionaliteit.

Als u kunststof kozijnen bestelt bij Knipping is dat altijd inclusief plaatsen, inclusief glas met een hoge isolatiewaarde en uitstekende nazorg. Knipping kozijnen worden altijd op maat voor u gemaakt. Daarom bepalen wij de kosten graag aan de hand van een persoonlijk gesprek met u.

Vragen? U mag altijd contact met ons opnemen.


Brochure downloaden

Kozijnen laten plaatsen: alles wat u wilt weten

Zonder stelkozijnen voor hoge isolatiewaarde

Kunststof kozijnen van Knipping worden altijd zonder houten stelkozijnen geplaatst. Het grootste voordeel hiervan is de naadloze afdichting. Hierdoor is er geen ruimte voor tocht en profiteert u van een hogere isolatiewaarde. Deze manier van afdichten gebruiken wij al ruim 40 jaar en heeft zich inmiddels dubbel en dwars bewezen.

Inclusief glas met hoge isolatiewaarde

Onze kozijnen zijn bij plaatsing altijd voorzien van glas. Het kozijn kan geleverd worden met verschillende soorten isolerend glas:

  • Tweelaags HR++-glas
  • Driedaags Tripletherm HR+++-glas
  • Warmtewerend glas

Alle bovengenoemde glassoorten brengen een hoge isolatiewaarde met zich mee. Bij warmtewerend glas blijft uw huis ’s zomers ook bij zeer hoge buitentemperaturen koel zonder dat u de gordijnen hoeft te sluiten.

Verschillende kozijnmodellen en mogelijkheden

Ontdek de voordelen van onze unieke middendichting en aluminium schaaldelen. In onderstaande video bespreken we de verschillen tussen onze 5 kozijnmodellen.

Kunststof kozijnen voor nieuwbouwprojecten

Laat u zelf een nieuw huis bouwen? Of bent u aannemer of projectontwikkelaar en ligt uw focus op duurzaam bouwen? Knipping denkt graag met u mee over de mogelijkheden.

In de basis hebben wij één kozijnmodel met unieke middendichting. Dankzij aluminium schaaldelen kunnen wij u 5 verschillende modellen bieden. Daarnaast heeft u keuze uit ruim 220 RAL-kleuren om uw kozijn compleet naar uw smaak te stylen. Deze kozijnmodellen kunnen we ook toepassen op onze dakkapellen.

Naast kunststof kozijnen kunt u ook bij ons terecht voor kunststof deuren met optioneel aluminium schaaldelen. Dankzij de aluminium schaaldelen heeft u ook hierbij keuze uit oneindig veel variaties en meer dan 220 RAL-kleuren. Ook zijn er sierroosters voor voordeuren. Zo is iedere deur uniek!

Vergunningsvrij laten plaatsen

In de meeste gevallen heeft u geen vergunning nodig om nieuwe kozijnen te laten plaatsen. Het enige waarmee u rekening moet houden is dat u het huidige straatbeeld niet drastisch verandert. Voor het laten plaatsen van nieuwe kozijnen aan de achterkant van uw woning heeft u nooit een vergunning nodig.

Subsidie voor kunststof kozijnen

Omdat kunststof kozijnen en hoge isolatiewaarde hebben, kunt u hier meestal subsidie voor aanvragen.

Subsidie Energiebesparing Eigen Huis (SEEH)

De Subsidieregeling Energiebesparing Eigen Huis (SEEH) stimuleert het treffen van energiebesparende maatregelen in bestaande koopwoningen. Deze subsidie kan door zowel woningeigenaren als door de Vereniging van Eigenaren (VvE) worden aangevraagd.

Lees meer over deze subsidie ≫

Energiebespaarlening

Komt u niet in aanmerking voor de subsidie (SEEH) of is het subsidiepotje op? De Energiebespaarlening is een aantrekkelijke mogelijkheid om energiebesparende investeringen te doen in of aan uw woning of woningcomplex.

Lees meer over deze lening ≫

Offerte kunststof kozijnen inclusief plaatsen

Omdat wij alle producten compleet op maat leveren, gaan wij graag met u in gesprek over uw wensen. Als we die allemaal op een rijtje hebben gezet, maken wij voor u een offerte op maat. Zo bent u verzekerd van een betrouwbare prijs.

Plaatsen zonder rommel

Als wij kozijnen bij u plaatsen, doen we dat stapsgewijs. We vervangen uw kozijnen per stuk, zodat u niet de hele dag op de tocht zit. We dekken de vloer af en voeren de oude materialen af.

De prijzen op onze offertes zijn altijd inclusief het plaatsen van de kozijnen.

Vraag een offerte op maat aan (inclusief plaatsen) ≫